Делио Роси на среща с шефовете на Левски

Италианецът се запозна с това докъде е стигнала селекцията

Делио Роси на среща с шефовете на Левски

 Делио Роси се прибра в България в събота, а вчера проведе среща с ръководството на клуба. На разговор с мениджъра и координатор на спортно-техническата дейност на сините Асен Букарев италианецът се запозна с това докъде е стигнала селекцията. Наставникът трябваше да уведоми шефовете и с кои играчи настоява да се раздели, както и кой от подопечните му може да бъде продаден, ако за него пристигне оферта, която удовлетворява клуба. Сините са пред раздяла с Нелуц Рошу и Георги Ангелов.

 

 

Заради срещата на Роси помощниците му Феделе Лимоне, Матиа Винченци и Доменико Ботичела водиха сутрешното занимание на сините във фитнеса на „Герена“.

 

До момента сините изостават със селекцията. Левски може да се похвали само с едно ново попълнение – бе привлечен Аймен Белаид. За тунизийския централен защитник това ще бъде втори престой за клуба. Белаид игра за Левски от началото на 2014 година до края на 2015-а, като в този период записа 63 мача и вкара 1 гол.

 

След преотстъпване в Ботев Враца на „Герена“ се завърна вратарят Николай Кръстев. В лидера във Втора лига вместо него бе пратен Александър Любенов. В Локомотив София да трупа опит отиде юношата Алекс Боримиров. Там са още двама младоци, на които Левски държи правата – защитникът Галин Ташев и нападателят Илия Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки