Томаш: Уча се от Делио Роси

Наставникът на Берое смята, че старозагорци може да се борят за титлата скоро

Томаш: Уча се от Делио Роси

 Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че се учи от наставника на Левски Делио Роси. Двата тима се срещат тази неделя от 17:30 часа на "Герена". Томаш посочи, че не разбира критиките, отправени към италианеца от страна на феновете.

"Моуринъо по този начин спечели КЕШ с Интер, никой не го критикуваше тогава. Това е неговото (б.р. - на Делио Роси) виждане, опитвам се да се уча и доста подробно се интересувам от треньора на Левски. Гледам мачовете, които изиграхме, и мисля за тези, които ни чакат. Той винаги е налагал този стил на работа. Това, че сега няма необходимите резултати, които привържениците на Левски искат, не е работа аз да го коментирам и да взимам отношение. Човекът винаги е изповядвал този стил и начин на работа", заяви Томаш пред Диема спорт.

Наставникът на заралии добави още, че е добър атестат за работата на екипа му, че все по-често футболните специалисти обръщат по-голямо внимание на неговия тим. "Всичкив България започват да бзимат Берое доста на сериозно, което ме ласкае. Левски е сред грандовете, има доста добри футболисти, ръководство и треньор сбогата визитка и история. Прави ми вчатление, че настроението е едва ли не че Левски е един от слабите отбори. Аз не съм съгласен с това мнение. Просто се изисква прекалено бързо да дойдат резултати, това е най-големият проблем. Това, че Левски няма резултати, означава, че там не се работи правилно. Ще видим какво ще стане в следващия мач помежду ни, аз вярвам в отбора, футболистите ми и самия мен", каза натавникът.

Сега Томаш ще опита да класира Берое в евротурнирите. "През лятото, когато аз и екипът ми застанахме начело на отбора, първата ни цел бе да влезем в шестицата, успяхме. Така че оттук нататък ние самите си поставяме високи цели и се надяваме да ги постигаме. Но както винаги съм казвал, не всичко е на всяка цена. Благодарение на момчетата, които наистина са отдадени и работят, тези неща ще се случат. Но ако не се случат сега, те ще се случат, защото Берое е такъв клуб, в който всеки един се стреми към максималното", допълни Томаш.

Той е оптимист, че в бъдеще тимът може да се бори за шампионската титла. "Не съм гадател да кажа дали може да се случи в близко бъдеще. Разликата между това да мечтаеш и реалността е много тънка. Човек е голям, колкото са големи мечтите му. Аз на мечти съм голям, но знам, че реалността е съвсем различна. Титла?! Защо не, защо не", завърши Томаш.

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки