Станислав Манолев пред Novsport: Харесвам английското първенство, надявам се някой ден да играя в Челси

Защитникът на Литекс и българския национален отбор Станислав Манолев, който записа два много силни мача с националната фланелка и се открои с убедителното си представяне, даде интервю пред Novsport.com, в което споделя вижданията си относно евентуален трансфер в чужбина, коментира представянето на своя клуб и положението в българското първенство.

Станислав Манолев пред Novsport: Харесвам английското първенство, надявам се някой ден да играя в Челси

Защитникът на Литекс и българския национален отбор Станислав Манолев, който записа два много силни мача с националната фланелка и се открои с убедителното си представяне, даде интервю пред Novsport.com, в което споделя вижданията си относно евентуален трансфер в чужбина, коментира представянето на своя клуб и положението в българското първенство.

-          Направи два много силни, впечатляващи мача, мислиш ли, че сега е времето за трансфер в чужбина?
-          За мен ще е удоволствие да изляза в чужбина, но това го решава ръководството. Освен това, зависи дали ще има отбори, които да ме потърсят и да се стигне до някакво финализиране.

-          Какво е твоето желание, къде искаш да играеш най-много?
-          В Англия. Това ми е любимото първенство, а любимият ми отбор е Челси и се надявам, че някой ден ще играя там. Дай, Боже… но малко трудно ще стане.

-          Преди време се говореше за интерес от страна на Аякс към теб. Вярно ли е и защо не се получиха нещата?
-          Не, не мога да кажа, че има нещо вярно. Абсолютно никой не ми е казвал нищо на мен. Ако е имало някакви разговори – те са били с президента на отбора. Със мен никой не е говорил.

-          Помага ли ти фактът, че клубният ти треньор ти е треньор и в националния отбор?
-          Да, мисля, че ми помага, защото знам, какво се иска от мен и се старая да го правя на терена. Освен това ми вдъхва кураж и знае, как да ме стимулира.

-          Как виждаш представянето на Литес? В момента сте на трето място, мислиш ли, че можете да го запазите до края?
-          Мисля, че можем. Даже можем да отидем и по-напред ако бием всички до края, което не е невъзможно, но е малко трудно. Ще направим всичко възможно да завършим по-напред в класирането.

-          Този сезон първенството е много интересно, силите са много изравнени, симпатизираш ли на някой от по-слабите отбори?
-          Да, Пирин Благоевград ми е на сърцето, защото все пак съм играл там и се надявам да не изпаднат.

-          Коя според теб е най-голямата изненада този сезон?
-          Не знам, мисля, че са два отбора – Славия и Локо София. Те се представят много убедително този сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки