Етър нанесе трансферен удар

"Болярите" взеха Флорент Боджадж

Етър нанесе трансферен удар

 Етър нанесе трансферен удар преди самото начало на първенството, като привлече един от голмайсторите на Пирин Флорент Боджадж. Британският футболист с косовски произход подписа днес двегодишен договор с "виолетовите" и на него се разчита още повече да засили головата мощ заедно с другото ново попълнение Жилсон Варела.

 
Боджадж снощи направи първа тренировка с етърци, а днес премина медицински прегледи, след което подписа с великотърновския клуб. През пролетта той игра за Пирин (Благоевград), като в изиграните 11 мача вкара 5 гола и се запомни с добрата си игра с глава.
 
Фло Боджадж е само на 22 години, роден е на 13 април 1996 г. в Косово, но от едногодишен живее със семейстовото си в Лондон и играе на Острова. Висок е 183 см и тежи 82 кг. Няколко сезона е в Хъдърсфийлд (Англия), който сега влезе във Висшата лига, като дебютира едва 18-годишен и има 8 мача с 1 гол и 1 асистенция в Чемпиъншип, но е преотстъпван в Килмарнък и Нюпорт Каунти, а преди Пирин за последно е играл в Уелинг.
 
Преди да подпише с Етър, е поддържал през лятото активно формата си в Англия. Фло Боджадж днес ще бъде картотекиран от великотърновския клуб в БФС и през новия сезон ще носи екипа с № 88.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки