Реал Мадрид с обрат срещу Ювентус (ВИДЕО И СНИМКИ)

Карвахал сред голмайсторите, вкарва за съперника

Реал Мадрид с обрат срещу Ювентус (ВИДЕО И СНИМКИ)
Европейският клубен шампион Реал Мадрид обърна претендента за трона си Ювентус от 0:1 до 3:1 в двубой от турнира “Интернешънъл Чемпиънс Къп” на стадион “FedExField” във Вашингтон.
 
С два гола за "белия балет" се отчете Марко Асенсио, а един добави Гарет Бейл.
 
Италианският шампион откри в 12-ата минута след автогол на Даниел Карвахал, който в опита си да изчисти центриране на Жоао Кансело, прати топката неспасяемо в мрежата зад Кейлор Навас.
 
След получения гол футболистите на Реал се активизираха, но не стигаха до чисти положения. Най-добрата ситуация пред вратата на Войчех Шчесни беше в 28-ата минута, когато Иско отправи опасен удар. Така се стигна до заключителните минути на първата част, когато уелската звезда на Реал Мадрид Гарет Бейл изравни.
 
Той се възползва от грешка в отбраната на Ювентус, която не успя да изнесе топката и със силен удар с левия крак успя да изравни. Малко по-късно вратарят Войчех Шчесни се намеси решително след удар отляво на защитника Серхио Регуйон. В край на първите 45 минути и Бейл се опита да затрудни полския страж, но резултатът се запази. 
 
 
Второто полувреме започна вихрено за Реал Мадрид. Винисиус нахлу по лявото крило и видя Марко Асенсио, който дебнеше пред вратата на италианския шампион. Подаването му успя и испанският футболист не сгреши.
 
В 56-ата минута Асенсио вкара и вторият си гол в мача, след като успя да нанесе удар с левия крак по топката от границата на наказателното поле. Вратарят на Ювентус Шчесни беше заменен от новото попълнение Матиа Перин, а “бианконерите” заиграха по-активно.
 
В 67-ата минута неочаквано защитникът Джорджо Киелини се озова в стрелкова позиция, но не успя да отправи удар. Футболистите на Ювентус продължиха да атакуват, но така и не стигнаха до ново попадение и резултатът се запази, а в края и гредата помогна на Реал, след като беше отбита от новия вратар на “белия балет” Андрей Лунин.
 
 
Реал Мадрид загуби първия си мач в САЩ с 1:2 срещу Манчестър Юнайтед. Ювентус пък спечели след дузпи срещу сборен отбор на звездите на местната МЛС. Следващият двубой на Реал Мадрид в турнира е срещу Рома на 8 август.
 
"Бианконерите" пък се прибират в Италия, където към отбора ще се присъедини новото попълнение Кристиано Роналдо, както и асове като Пауло Дибала, Хуан Куадрадо, Дъглас Коста и завърналият се в тима Леонардо Бонучи.
 
 

 

Клоп отписа титлата: Ливърпул трябва да преоткрие себе си

Вижте какво каза треньорът

Луис Енрике: ПСЖ е във великолепен момент

Вижте какво каза треньорът на парижани

Коул Палмър се връща за Челси

Вижте какво каза треньорът Маурисио Почетино

Шведският футбол отказа да въведе VAR

Вижте подробности

Търсенето на треньор не може да разсея Байерн преди мачовете с Реал М, смята Тухел

Вижте какво каза треньорът на баварците

Клоп одобри евентуалния си наследник

Немският специалист похвали работата на Арне Слод във Фейенорд

Обрат: Феновете на Байерн Мюнхен с петиция за оставането на Тухел

Привържениците не са убедени от слуховете за назначаването на Ралф Рангник

ОФИЦИАЛНО: Айнтрахт откупи нападател от ПСЖ

Екитике ще струва на немския тим 16 милиона евро

Пиоли: Това бяха трудни 10 дни

Треньорът на Милан говори преди дербито с Ювентус в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки