Волейболистите зарадваха десетки деца

Националите раздават подаръци и автографи, спечелиха си нови фенове

Волейболистите зарадваха десетки деца
Волейболните национали на България зарадваха десетки деца от училището в Доброславци и от школата на ВК Люлин след пристигането си в София за мачовете от световното първенство. 
 
"Лъвовете" се разписаха на миниатюрни топки и си направиха селфита с всеки пожелал веднага след сутрешната си тренировка в зала "Арена Армеец". Малчуганите сияеха от щастие при близостта с техните идоли, а непринудените срещи с Ники Николов, Теди Салпаров, Тошко Скримов, Вальо Братоев и останалите национали ще остане завинаги в сърцата и в спомените им. 
 
25 малчугани имаха страхотния шанс да се срещнат със звездите от националния отбор по волейбол, благодарение на Fibank. От банката раздадоха подаръци на малките фенове, като децата получиха и билети за част от мачовете на световното първенство по волейбол.
 
Раници, топки, маркери, тениски и шапки зарадваха малките спортни фенове. Щастливи с новите си придобивки малчуганите седнаха на трибуните на "Арена Армеец" и изгледаха тренировъчното занимание на тима на Пламен Константинов. 
 
 
Най-хубавото за тях обаче дойде, когато стъпиха на игрището с топки и маркери в ръка и се срещнаха с любимците си. Волейболните ни звезди раздадоха автографи, снимаха се с децата и обещаха, че ще дадат всичко от себе си, за да ги зарадват в предстоящите срещи от световното.
 
Президентът на Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи и секретар на организационния комитет по кампанията "София - Европейска столица на спорта 2018" Анатоли Илиев изрази задоволството си от срещата на децата с волейболистите:
 
"Благодарим на Първа инвестиционна банка, че сбъдна една мечта. Винаги е хубаво, когато зарадваш дете. Сътрудничеството ни с ПИБ е много ползотворно и се радвам, че отново имахме възможността заедно да направим нещо добро.
 
 
Когато организирахме подобни срещи с Христо Стоичков и Димитър Бербатов, после малчуганите говореха само за това в продължение на месеци. Сега също са много развълнувани, а повечето вече искат да стават волейболисти", каза Илиев. 
 
Децата пожелаха успех на българските национали по пътя към финалите в Италия, а волейболистите от своя страна пожелаха на децата един ден също като тях да играят на световно първенство с герба България на фланелките.

 

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки