Сензациите в пресата: Али Coy ще партнира на Мауридес в събота

Кокала на крачка от Локо ГО

Сензациите в пресата: Али Coy ще партнира на Мауридес в събота

Най-интересните теми от пресата у нас днес, 3 октомври:

 

„Тема спорт”: Али Coy ще партнира на Мауридес в събота

 

ЦСКА ще излезе с променено лице в атака срещу Септември в събота. Редом до Мауридес на върха ще застане Али Coy. Двамата досега не са си партнирали от първата минута. Гамбийският нападател ще измести от стартовите 11 Едвин Джеси, който разочарова с играта си срещу Левски. За Coy това ще е втори мач като титуляр в първенството след успеха над Ботев Враца (2:0), когато вкара и дебютния си гол за ЦСКА.

Промяна в състава ще има и по левия фланг на атаката. На пейката се очаква да седне Тиаго, който едва ли повече ще действа като външен халф. Като титуляр по крилото вероятно ще започне Жоржиньо. Вариант е и включването на Десподов отляво, а Манолев да стартира отдясно. Бразилецът Евандро пък почти сигурно отново ще остане резерва. Досега той не е играл като титуляр в първенството, като има 5 участия и само 80 минути в елита. Срещата със Септември е в събота от 17:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". По първоначална програма двубоят трябваше да се играе от 20:00, но бе преместен по-рано.

 

"Тема спорт": Илиан Илиев прекроява защитата на Черно море за Верея

 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е останал крайно разочарован от играта на отбора в защита в двубоя с Лудогорец в Разград, загубен тежко с 1:5. Наставникът е направил дълъг разбор пред отбора на представянето срещу шампионите. Илиев предвижда рокади в ариергарда за предстоящото домакинство на Верея в петък от 20:00 часа. След наказание в отбрана се завръща Хасани. Той се очаква да си партнира с Енчев, а на пейката да седнат бившите играчи на Левски Стефан Станчев и Пламен Димов, които са разочаровали с действията си в Разград. “Някои от футболистите явно не разбират какво искаме от тях, когато играем в защита”, сподели Илиан Илиев след загубата от Лудогорец. Критики са отнесли и халфовете, довериха от “Тича”.

 

„Меридиан мач”: Кокала на крачка от Локо ГО

 

Емил Велев ще реши треньорската криза в Локо (ГО). Кокала е най-близо до поста, който остана вакантен след уволнението на Тодор Киселичков. Бившият футболист на Нефтохимик си тръгна от Горна Оряховица заради слабите резултати в началото на първенството. Временно нещата пое Марин Байчев, а заради наказанието му от един мач в сряда „железничарите" бяха ръководени от Биян Сад, който е на 24 години и тренира вратарите. „Черно-белите" преговаряха също с Валентин Илиев, Христо Янев и Милен Радуканов, но и тримата отказаха. След това от Локо (ГО) бяха стигнали до устна договорка с Людмил Киров, но в крайна сметка той предпочете офертата на Дунав.

Емил Велев е постигнал съгласие за личните си условия и остава само да се изгладят дребни детайли преди да подпише. Вариант освен него е бил и още един бивш кадър от „Герена" - Саша Симонович. Сърбинът досега е работил основно с деца и юноши.

 

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки