Легенда на Юнайтед скандализира: Играчите губят нарочно!

"Когато аз играех за този клуб, го считах за чест"

Легенда на Юнайтед скандализира: Играчите губят нарочно!

Футболистите на Манчестър Юнайтед губят нарочно, за да бъде уволнен Жозе Моуриньо. Скандалното твърдение е на легендални халф на клуба Пол Инс. 

 
Юнайтед няма победа вече 4 поредни срещи, а напрежението между Моу и най-скъпата покупка в историята на клуба – Пол Погба вече е съвсем очевидно. Английският гранд прави най-слабия си старт на сезон от над половин век насам.
 
„На мен ми изглежда, че те вече нямат интерес да играят за Жозе Моуриньо”, смята Инс.
 
„Когато аз играех за този клуб, го считах за чест. Макар и невинаги да се представях добре, никой не може да обвини в това, че не съм се влагал достатъчно”, добавя той.
 
„Това, което ме разочарова особено, е, че тези футболисти ще са напълно доволни, ако Моуриньо опере пешкира. Те трябва да признаят факта, че носят отговорност за начина, по който играят. В момента просто мятат Моуриньо под гумите на автобуса, докато същевременно се представят слабо седмица след седмица. А последното винаги им се разминава”, смята още Инс.
 
„Някои играчи искат Манчестър Юнайтед да губи просто за да се прибави още натиск върху Моуриньо и той да бъде уволнен. Разбира се, че ще бъде тихо на „Олд Трафорд” срещу Валенсия! Играчите би трябвало да дават всичко от себе си, да се докажат достойни. Защо феновете биха си правили труда да подкрепят този отбор на Юнайтед, който наблюдават в момента? Вземете за пример ситуацията с Алексис Санчес. В Арсенал той беше играч от световна класа. Сега ми е трудно да повярвам, че това е същият човек”, твърди още бившият национал.
 
„Ако аз съм Ед Уудуърд (изпълнителният вицепрезидент на Юнайтед – б.р.) и плащам на Санчес топ заплата, ще задавам въпроси защо той дори не попада в състава за някои мачове. Ако хвърлям толкова много пари, бих искал да видя какво получавам в замяна”, споделя той.
 
„Ако аргументът на Моуриньо е, че Погба има неправилно отношение, защото той постоянно го пуска на терена? Никъде другаде го няма това – футболист с така явно негативно отношение спрямо клуба да играе във всеки мач. Все пак си говорим за Манчестър Юнайтед. Играчите трябва да се справят по-добре”, добавя Пол Инс.
 
Треньорът на Арсенал хвали отбора преди дербито с Тотнъм

Вижте какво каза Микел Артета

Халф на Челси претърпя успешна операция

Вижте подробности

Клоп отписа титлата: Ливърпул трябва да преоткрие себе си

Вижте какво каза треньорът

Луис Енрике: ПСЖ е във великолепен момент

Вижте какво каза треньорът на парижани

Коул Палмър се връща за Челси

Вижте какво каза треньорът Маурисио Почетино

Шведският футбол отказа да въведе VAR

Вижте подробности

Търсенето на треньор не може да разсея Байерн преди мачовете с Реал М, смята Тухел

Вижте какво каза треньорът на баварците

Клоп одобри евентуалния си наследник

Немският специалист похвали работата на Арне Слод във Фейенорд

Обрат: Феновете на Байерн Мюнхен с петиция за оставането на Тухел

Привържениците не са убедени от слуховете за назначаването на Ралф Рангник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки