Ел Маестро: По-добри сме от Левски, но титлата е мечта (ВИДЕО)

Да бием Лудогорец ще е... не мога да кажа чудо, но една много голяма изненада и ще шокираме хората в Европа

Ел Маестро: По-добри сме от Левски, но титлата е мечта (ВИДЕО)

По-добри сме от Левски и класирането го доказва, обави треньорът на ЦСКА Несто Ел Маестро в специално интервю за Канал 3. Сърбинът също така е на мнение, че ако „червените” успеят да станат шампион ще бъде голяма изненада.

 
"Определено сме по-добре от Левски и таблицата с класирането показва това. Продължаваме да не сме на същото ниво като Лудогорец, класирането показва и това. Мисля, че позицията ни е реална и мнението ми е, че точките не са много реалистични. Не вярвам в конспиративни теории, но имахме липса на късмет. Ако в България имаше система ВАР позициите щяха да са същите, но Левски щеше да е много по-далеч от нас с точките. Не вярвам в теории на конспирацията както казах, но те имаха невероятен късмет и с ключови съдийски отсъждания. Освен това щяхме да сме по-близо до Лудогорец. Те също имаха много повече късмет в мачовете си отколкото ние", коментира той. 
 
"Да бием Лудогорец ще е... не мога да кажа чудо, но една много голяма изненада и ще шокираме хората в Европа. Всички ще говорят за това. Ще бъде нещо подобно на това Щурм Грац да завърши преди Ред Бул Залцбург в Австрия. Не е невъзможно, но ще е нещо, за което всички ще говорят. Това е една от причините да съм тук, защото харесвам такъв тип предизвикателства. Харесва ми да проправям пътища и мечтата ми е да направя това. Мечтите понякога се случват, но както знаете не много често. Други клубове са го правили в други първенства, но тук е малко по – трудно и не се очаква", продължи Ел Маестро. 
 
"Купата е по-близка и по-реалистична цел. Идеята на турнира за Купата е, че отбор, който не е най-добрият на хартия може да стигне до финала и да го спечели – теоритично. Това е магията на всеки турнир за Купа по света. Като да играеш тенис, един тайбрек или един сет. Ако играеш пет сета срещу Новак Джокович е много трудно, но в един сет може и да спечелиш. Това е голямата ни цел, да играем този финал преди финала, както е на хартия с цялото уважение към останалите отбори. За съжаление ще сме гости и не сме фаворитите в тази среща. Това ще бъде ключова точка от сезона. За първенството ситуацията е екстремно трудна, защото не е лесно да спечелиш директно срещу Лудогорец. Освен това те имат почти магическа последователност срещу кръга на малките отбори", каза още специалистът.
 

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки