ЦСКА чака „Да” от Черниаускас

Клубът е предложил нов договор и на Тиаго

ЦСКА чака „Да” от Черниаускас
ЦСКА е отправил предложение за нов договор към вратаря Витаутас Черниаускас. Това се е случило през миналата седмица, малко преди последния мач за годината срещу Ботев (Пловдив).
 
Литовецът още не е дал отговор на офертата. На “Армията” се надяват той да каже “Да”, защото смятат да разчитат на него и занапред.
 
Решението на стража обаче зависи и от това, дали няма да получи по-добро предложение от друго място. Договорът му изтича през лятото и от 1 януари той може да сключи предварителен контракт с друг клуб. Литовецът се представи доста солидно през есента и интерес към него не липсва.
 
Черниаускас изпрати добре годината, като имаше важни намеси и при успеха над Ботев (2:1). 29-годишният вратар беше привлечен през лятото на 2017 година, като за последно бе играл в Динамо (Букурещ). В момента Черниаускас има 53 мача за “червените”. Той се адаптира доста добре на “Армията”, като вече говори доста добре и български език.
 
ЦСКА е отправил ново предложение и към офанзивния халф Тиаго Родригес. Двете страни преговарят от близо 3 месеца насам, но до този момент не са постигнали споразумение. В свое интервю в средата на ноември португалецът заяви, че се надява да остане в клуба.
 
Той направи силен минал сезон, но през настоящия формата му спадна значително. Офанзивният халф има 55 мача и 13 гола в елита, 3 мача за купата и 5 срещи и 1 гол в Лига Европа.
 
Тиаго и Черниаускас са получили предложения с подобрени условия, предвид приноса им за отбора и статута им на основни играчи. И двамата обаче към момента не са дали конкретен отговор.
 

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки