ИЗВЪНРЕДНО: Рапид разкри за още един проблем на Мауридес

Вижте какво отказа окончателно виенчани

ИЗВЪНРЕДНО: Рапид разкри за още един проблем на Мауридес
Рапид Виена окончателно се отказа от привличането на нападателя на ЦСКА Мауридес. Вместо него, австрийският гранд ще се подсили със словенеца Андрес Вомбрегар, съобщава изданието "ЛаОла", цитирано от Гонг. 
 
На всичко отгоре роденият в Аржентина таран ще излезе много по-евтин на виенчани. Той ще дойде от Олимпия Любляна срещу само 800 хил. евро, докато за бразилеца от "червените" щяха да бъдат платени 1.3 млн. евро, а сумата можеше да нарасне и до 1.5 млн. 
 
Наставникът Диди Кюхбауер разкри и още една причина, поради която клубът се е отказал от тарана на българския клуб. Той е имал и психологически проблеми, като вероятно той има предвид раздялата със съпругата му, макар да не разкри какви точно са били те. 
 
Иначе в Австрия обявиха първоначалната причина за отказа Рапид да подпише с Мауридес - наднормено тегло. В България се лансираха версии за мениджърски игри, но се оказа, че всъщност бразилецът е имал твърде много килограми над нормата и щял да му трябва минимум месец, за да навлезе в игрова форма.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки