Балотели: Един ден може да откажа на Италия

Нападателят на Олимпик Марсилия изплака разочарованието си в Инстаграм

Балотели: Един ден може да откажа на Италия

Нападателят на Олимпик Марсилия Марио Балотели предупреди италианските фенове, че те могат да подтикнат да отвърне глава от националния тим на своята родина. Супер Марио заяви, че обидите и негативното отношение по негов адрес може тотално да го отблъсне от „скуадра адзура”.

28-годишният футболист не попадна сред избраниците на селекционера Роберто Манчини за първите две квалификации за Евро 2020 срещу Финландия и Лихтенщайн. Причината е, че едва наскоро своенравният футболист преоткри головата си форма, след като през януари се раздели с Ница.

„Някога замисляли ли сте се – а това може и никога да не се случи, че един ден може да имате нужда от мен, а аз бих бил готов в степен, в каквато бях през последните 3 години, но заради някои от вас, които ме обиждат, клеветят и подценяват през годините, аз може да се окажа уморен емоционално и просто да откажа?”, запита Балотели в „Инстаграм”.

„Не съм робот, нито пък съм заразен или идиот… Много пъти не отговарям, за да избегна проблеми и ненужно напрежение, но чувам и виждам всичко. Нещата се натрупват и на мен също може да ми писне.”

„Просто ви моля да ме уважавате по същия начин, по който уважавам Италия и всичко ще бъде наред… Не очаквам да бранен или считан за феномен, но ви гарантирам, че можете да извлечете най-доброто от мен с уважение, защото не съм сторил нищо, с което да заслужа тъкмо обратното. Затова апелирам: бъдете добри, преди да започнете да предявявате претенции”, добави Балотели.

Нападателят има 36 мача за Италия и 14 попадения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки