Коце Хазуров показва класа на малки вратички в компанията на Кирил Евтимов (ВИДЕО)

През последните седмици бившият нападател на ЦСКА оформя страховит тандем

Коце Хазуров показва класа на малки вратички в компанията на Кирил Евтимов (ВИДЕО)

Неврокопският голаджия Костадин Хазуров, който за момента е спрял с активния футбол остава верен на играта, като демонстрира своята безспорна класа на малки вратички.

През последните седмици бившият нападател на ЦСКА оформя страховит тандем в нападение с бургазлията Кирил Евтимов, човекът който е причината Хазуров да откликва на поканите за мачове. Както преди година ви информирахме от една декада време Евтимов, който е известен и с многобройните си срещи със световни футболни звезди организира футболни срещи всяка понеделник вечер, подпомаган от тенис Мастърс шампиона на "Диана" Милен Германов.

Не се знае още какво е намислил Хазуров след края на футболният сезон в България, който приключва след 50 дена. За последно бившето орле игра за „Локомотив“ /Сф/, където пристигна през лятото в мандата на Ангел Колев, но след освобождаването му преди Нова година неговият наследник на поста Младен Додич включи 33-годишното острие в графата „хората на бившия треньор“ и го отпрати. В ДЮШ на железничарите К. Хазуров направи първите крачки в треньорската професия.

В момента заляга над обучението си в НСА и обмисля предложенията за работа от две школи. Местни футболни запалянковци таят надежда Хазуров да се завърне в Пирин, като именно с него да започне възхода на клуба, който в момента е пред изпадане във „В“ група.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки