Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата

Участието в Европа е задължително, но не да треперим още в първи кръг, а да вървим напред, допълни стражът

Михайлов: Божинов не е вдигнал прокобата
Вратарят на Левски Николай Михайлов заяви, че Валери Божинов не е вдигнал прокобата си над ЦСКА. През есента нападателят носеше екипа на Ботев Враца. В мача срещу армейците той изпусна дузпа и си вкара автогол.
 
След това пожела на червените да паднат с автогол от Левски - така и се случи, след като след рикошет в гърба на Черниаускас сините спечелиха с 1:0. Тази пролет историята се повтори, след като Перейра прати топката в собствената си мрежа. Михайлов прогнозира, че сините ще спечелят пак с 1:0. 
 
"Най-вероятно Валери Божинов не е вдигнал прокобата. Ще говоря с него да си каже мнението, той повече познава резултатите. Най-важното е да зарадваме тези фенове", каза Михайлов пред Диема спорт.
 
"Еуфорията беше голяма след победата над ЦСКА през пролетта. Тогава се получиха и трите неща, които винаги съм искал - зарадвахме феновете, вкарахме гол - автогол всъщност, и запазихме мрежата суха. Надявам се в събота да се поздравим с нова победа".
 
Вратарят посочи, че през последните години сините фенове са преживели много и затова през лятото трябва да бъдат положени основи за нещо сериозно. "Необходимо е да се направи така през лятото, че Левски да бъде конкурентоспособен на Лудогорец, ЦСКА...
 
Един е отборът, който е малко над останалите. Трябва да успеем да се преборим с тях догодина, това е посоката, в която гледаме с ръководството. Дошъл съм да помогна с каквото мога, а оттам нататък да видим къде сме.
 
Участието в Европа е задължително, но не да треперим в първи кръг срещу кой ще се паднем и да отпадаме, а да вървим максимално напред и дори да гоним класиране в групите за Лига Европа, което няма да е лесно. За мен това трябва да бъде таргетът за клуб като Левски. Всичко друго за мен е пълно разочарование", заяви 30-годишният национал.

 

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки