ОБЗОР: Кардиф не успя да вземе точки от изпадналия Фулъм, Саутхемптън и Борнемут направиха голов екшън (РЕПОРТАЖИ)

Вижте всички резултати от играните срещи днес

ОБЗОР: Кардиф не успя да вземе точки от изпадналия Фулъм, Саутхемптън и Борнемут направиха голов екшън (РЕПОРТАЖИ)
Съботния ден от 36 кръг в Англия започна с изненадваща загуба на Тотнъм с 0:1 от гостуващия тим на Уест Хем. Това бе и първо поражение за „шпорите” на новия им стадион. Единственият гол в лондонското дерби отбеляза Антонио в 67-ата минута на двубоя. Тимът на Маурисио Почетино заема 3-ото място в класирането със 70 точки, но днешното поражение може да коства на тима мястото в Топ 4, тъй като Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед имат амбиции за мястото, даващо право на участие в Шампионска лига.

В двубоите от 17:00 часа Уулвърхемтън си тръгна с трите точки при гостуването на Уотфорд. „Вълците” откриха в края на първото полувреме, но Грей възстанови равенството малко след почивката, а победния гол отбеляза Диого Джота в 77-ата.

Саутхемптън и Борнемут сътвориха истински голов трилър, при който нито един от двата тима не излезе победител. „Светците” поведоха в 12-ата минута, но гостите стигнаха до пълен обрат в рамките на 20 минути. След почивката Уорд-Праус върна равенството, а Таргет успя да изведе домакините отново напред в резултата в 67-ата минута. Уилсън бе точен в 86-ата за крайното 3:3, носейки точка за тима на „черешките”.

Фулъм вече изпадна от елита на Англия, но това не попречи на тима да стигне до победа над Кардиф, който пък се опитва да излезе от опасната зона. Единственият гол в мача вкара Раян Бабел в 79-ата минута, носейки победа за честта на „котиджърс”.

Кристъл Палас и Евертън не си отбелязаха след 90 минути игра, а в късния двубой Брайтън и Нюкасъл не се победиха и завършиха при резултат 1:1.

РЕЗУЛТАТИ:

Тотнъм – Уест Хем 0:1

Уотфорд – Уулвърхемптън 1:2

Фулъм – Кардиф 1:0

Саутхемптън – Борнемут 3:3

Кристъл Палас – Евертън 0:0

Брайтън - Нюкасъл 1:1
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки