Десподов изгледа от пейката тежка загуба на Каляри (ВИДЕО)

Рома изпревари Милан и Аталанта, за до пробие в Топ 4

Десподов изгледа от пейката тежка загуба на Каляри (ВИДЕО)

 Кирил Десподов изгледа от резервната скамейка загубата на Каляри с 0:3 от Рома на "Олимпико" в среща от 34-ия кръг на Серия "А". Головете за "вълците" вкараха Федерико Фацио (5), Хавиер Пасторе (8) и Александър Коларов (86).

 
Успехът помогна на Рома да изпревари Аталанта и Милан, за да се изкачи на четвъртото място в класирането. Тимът на Клаудио Раниери събра 58 точки, с две повече от преките си конкуренти, които обаче имат мач по-малко.
 
Срещата започна перфектно за Рома. Още в 5-ата минута Федерико Фацио се разписа с глава след центриране от ъглов удар. Три минути по-късно Хавиер Пасторе удвои преднината на "вълците" с превъзходен удар от границата на наказателното поле. 
 
Каляри отговори в 12-ата минута с удар на Леонаро Паволети. Антонио Миранте обаче не позволи на италианския национал да прати топката в мрежата. Алесандро Флоренци от домакините пък стреля в аут пет минути преди края на първата част.
 
Малко след това Хавиер Пасторе стреля в напречната греда. В 55-ата минута късметът покри отбора на Каляри за втори път. Удар на Един Джеко се отби в тялото на Лука Чепители, а след това и в гредата.
 
Четвърт час преди края отново Джеко пропусна. Той стреля над вратата. Александър Коларов окончателно сложи точка на спора с попадението си в 83-ата минута.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки