Аладжов: Левски се излага на „Герена"

Работата на Георги Тодоров ще е неблагодарна, Хубчев няма да играе, а ще му трябват футболисти, допълни спецът

Аладжов: Левски се излага на „Герена"
Рекордьорът по мачове за Левски Стефан Аладжов заяви, че футболистите на тима са станали за резил, след като от началото на пролетния дял нямат победа на „Герена" - 2 равенства и 2 загуби. Поражението с 1:2 от Берое пък коства главата на Георги Дерменджиев.
 
"В Лудогорец Георги Дерменджиев работеше с други футболисти. Видяхме, че веднага след като бе освободен заяви, че проблемът се е оказал в селекцията, която не е правил, и трудната ситуация на „Герена". Друго е в Разград, където дават пари за добри футболисти.
 
Но това е излагация - на стадион "Георги Аспарухов" започнаха да не могат да бият никой. Не мога да коментирам в детайли грешките на Дерменджиев в работата му в Левски, но и той се изсили, когато дойде. Видя се, че нещата не вървят добре при него.
 
Трябваше поне да се съсредоточи и да си вземе мачовете у дома, защото навън срещите са много трудни. Но той не успя никой да бие на „Герена", а два пъти го биха, и затова бе освободен. Дано сега поне третото място да бъде задържано, защото идва мач в Коматево. В момента Ботев е с голямо самочувствие след победата над ЦСКА, както и класирането на финал за купата", заяви Аладжов пред "Тема спорт".
 
"Сега отново начело като пожарен вариант застава Георги Тодоров. Поне да му кажат, че ако вземе мачовете до края, може да остане ако не начело, то като някакъв в отбора. А те колко пъти вече го викат да спасява положението. Малко е неблагодарно, защото постоянно чета, че вече се знае кой ще поеме тима", добави още той.
 
Аладжов посочи, че на следващия наставник на сините ще му трябват силни играчи, защото повечето от настоящите не стават за тима.
"Чух, че Димитър Димитров е отказал на Левски. Херо щял да си остане в Казахстан начело на Иртиш.
 
Петър Хубчев, след като се отказа от националния отбор, сигурно ще приеме поста на треньор на Левски. Не веднъж съм казвал, че той няма да влезе да играе. На Хубчев ще са му необходими футболисти. Хубавото при него е, че държи на дисциплината. Но важното е какви играчи ще се привлекат и колко пари ще отделят за селекция.
 
Петър постигна успехи с Берое. Колкото до националния, отборът не тръгна добре в европейските квалификации. Не знам дали това не е довело до отказването му. Дано Хубчев бъде по-успешен от предшествениците си. Но пак ще се повторя, че е важно какви футболисти ще бъдат взети, защото в момента има такива, които не стават за Левски", каза легендата на сините.

 

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки