Гредите спряха "София Спорт" в първенството на Футбол 5

Отборът на набор 2009 година с много силен мач срещу втория тим на Славия

Гредите спряха "София Спорт" в първенството на Футбол 5

Малките таланти на "София Спорт" (родени 2010 година) направиха грешна стъпка в първенството на Футбол 5 в столицата. Отборът на един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров изнесе силен мач срещу бойкия тим на "Арес", но отстъпи с 2:4. На три пъти гредите се оказаха пречка за още голове и "София Спорт" не успя да продължи успешно битката с ЦСКА за първото място.

"Арес", чийто отбор се отличава с много бърза и комбинативна игра, стигна до преднина от 3:0 след първите две части от по 12 минути. В същото време тимът на Йордан Димитров на два пъти уцели греда, вместо да отбележи голове. В началото на третата част с две попадения на Адриан Петров и капитана Марин Маринов, "София Спорт" се "върна в мача", а след това нов удар на Адриан Петров срещна за трети път страничния стълб.

Пред вратата на "Арес" вреше и кипеше и всички очакваха да се стигне поне до логично равенство в резултата. Вместо това, след брилянтна атака съперникът стигна до нов гол - 4:2. Родителите и членовете на клубната управа на "София Спорт" за пореден път отчетоха отличната тактическа, техническа и физическа подготовка на отбора. Те отдадоха на малшанс тази загуба, за която помогна и отсъствието на звездата на тима и голмайстор Ясин Сали.

След този мач отборът на "София Спорт" (родени 2009 година) се изправи срещу втория тим на Славия (под името Атлетико Артен) в мач от първенството на Футбол 7. Малките таланти на треньора Йордан Димитров изнесоха блестящ спектакъл, но стигнаха само до 1:1. Зрителите са категорични, че това е най-силният мач на отбора през този сезон, но гола на Ясин Сали се оказа недостатъчен за повече от точка.

След двубоя треньорът Йордан Димитров похвали всички футболисти от набори 2009 и 2010 за представянето през уикенда. "Доволен съм от всички деца, поздравления за тяхното представяне. Благодаря на родителите и членовете на клубната управа, които ни подкрепят непрекъснато. В отборите на "София Спорт" има много голям потенциал и ние ще продължим да работим още по-усърдно", добави той.   

 

"СОФИЯ СПОРТ" (2010): Андрей Стоянов, Марин Маринов (капитан), Велян Колев, Теодор Илиев, Йоан Първанов, Михаил Добриянов, Валери Буюклийски, Адриан Петров, Велимир Григоров

"СОФИЯ СПОРТ" (2009): Стилиян Пъдарев, Теодор Илиев, Борис Костадинов, Марин Маринов, Денислав Пейчев, Сава Фурнигов (капитан), Адриан Петров, Ясин Сали, Цветомир Хаджииванов, Адриан Емилов, Роберт Станков

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки