Мапуку се подмазва на Хубчев за Левски

Татко, искам да играя футбол, написа футболистът

Мапуку се подмазва на Хубчев за Левски
Обявяването на Петър Хубчев за нов старши треньор на Левски явно е вдъхнало нови надежди на Жуниор Мапуку, че може да се завърне при "сините".
 
Бившият голаджия на Берое и Левски започна да се натиска за преминаване в Левски още преди месец, когато бе освободен от румънския си отбор Дунарея Кълъраш. Тогава с няколко публикации в Instagram Мапуку направо обяви, че се завръща на "Георги Аспарухов". Това обаче се оказа единствено желание на закъсалия футболист. 
 
Сега той се надява неговият бивш треньор в Берое да се сети за него. Конгоанецът работи с Хубчев в Стара Загора между 2014 и 2015 година. Мапуку никога не е крил, че новият треньор на Левски е треньорът с най-голямо влияние в кариерата му.
 
Неслучайно при трансфера си в китайския Шъдзяджуан нападателят отправи послание към Хубчев: "Респект! Най-големия! Дължа всичко на теб! Благодаря ти за всичко!"
 
Мапуку е наричал Хубчев и своят футболен баща. Така че сега реши чрез нова публикация в Instagram да се обърне директно към него.
 
"Един баща никога не забравя сина си. Татко, искам да играя истински футбол", написа Мапуку и придружи текста със снимка от периода си в Левски.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки