Бодуров: Нищо добро не ни чака срещу Осиек с тази игра

Трябва да сменим чипа, нямаме право да допускаме грешки в отбор като ЦСКА, каза още защитникът

Бодуров: Нищо добро не ни чака срещу Осиек с тази игра
Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров не бе доволен от играта, която показаха той и съотборниците му при нулевото равенство с Титоград в срещата-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Подгорица. "Армейците" продължават напред заради разгрома с 4:0 на "Българска Армия" преди седмица.
 
Бодуров призна, че е имало подценяване, но добави, че ако повтори тазвечершното си представяне, тимът няма да има шансове за продължаване напред срещу хърватския Осиек.
 
"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на Титоград. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да променим чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че Осиек са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет. Ако играем по този начин, нямаме големи шансове за продължаване", каза капитанът на ЦСКА.
 
"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0, до някаква степен нормално. Радващото е, че в крайна сметка не загубихме след ситуациите, които имаше другият отбор.
 
Тренираме постоянно да чистим грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно.
 
Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Определено сме по-добрият отбор от Титоград. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена...", коментира Бодуров.
 
„Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно”, завърши защитникът.
 

 

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки