Пакетните билети за мачовете на България "А" ще важат и за България U21 - Русия U21

В първия си двубой младите "лъвове" спечелиха убедително с 4:0 срещу Естония като гост

Пакетните билети за мачовете на България "А" ще важат и за България U21 - Русия U21

Българският футболен съюз напомня на най-верните фенове на „лъвовете“, закупили пакетни билети за евроквалификациите на мъжкия национален отбор, че могат да подкрепят и младежкия тим в първата му изява на родна земя. Притежателите на такива билети ще получат достъп до трибуните на ст. „Славия“, където на 10 септември от 20:30 ч. България U21 посреща Русия U21 в дебютното си домакинство от европейските квалификации. В първия си двубой младите "лъвове" спечелиха убедително с 4:0 срещу Естония като гост. Привържениците, закупили пакетен билет за двубоите на България "А", трябва да го представят на входа на съоръжението, за да гледат наживо изявите на възпитаниците на Александър Димитров срещу "сборная".

Билети за двубоя на младежите във вторник са в продажба и в мрежата на Eventim, а цената им е 2 лв. Феновете могат да се снабдят с билети и в деня на мача на касите на стадиона.

От БФС напомниха, че лица под 18-годишна възраст могат да гледат наживо двубоя между България U21 и Русия U21 само с пълнолетен придружител и след попълване на изискваната от закона декларация за придружител.

Билети за мача между България U21 и Русия U21 могат да се закупят и от:

OMV

Orange Center

Office 1 Superstore

Български пощи

Билетен център на НДК

Каса Арена Армеец

ТЕХНОПОЛИС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки