Баджи изправи на тръни Лудогорец

Жоржиньо аут за гостуванията на ЦСКА Москва и родните армейци

Баджи изправи на тръни Лудогорец
Халфът на Лудогорец Стефан Баджи изправи на нокти треньорският щаб на клуба. Той е с травма от двубоя с Локомотив Пловдив, който бе спечелен с 2:1 в Разград. В него дефанзивният полузащитник е получил контузия в глезена. Той обаче стисна зъби и остана на терена до края на срещата.
 
В момента лекарският щаб прави всичко възможно сенегалецът да бъде на линия за утрешното гостуване на ЦСКА Москва. Двубоят от петия кръг на Група Н на Лига Европа е от 19:55 часа в руската столица и ще бъде предаван пряко по БНТ1.
 
Треньорският щаб на разградчани няма да може да ползва друг халф срещу армейците - Яцек Горалски. Полякът е наказан, защото получи червен картон в гостуването на Еспаньол, което бе загубено с 0:6. И ако Баджи не бъде възстановен, ще се отвори дупка в състава. В такъв случай редом до Анисе в центъра на терена ще действа капитанът Станислав Дяков. Аут за мача с ЦСКА Москва е u Рафаел Форстър, който също бе изгонен срещу Еспаньол.
 
За Русия няма да пътува и крилото Жоржиньо. Той продължава да се възстановява от разтежение на бедрен мускул. Контузията ще го извади от игра и за сблъсъка с родния ЦСКА. Мачът на "Армията" е в неделя, 1 декември.
 
С проблеми в състава на разградчани е и централният защитник Георги Терзиев. Националът обаче ще бъде на линия за предстоящите две срещи. Той има проблеми в областта на адукторите, но те не са притеснителни.
 
Лудогорец е на второ място в групата си в Лига Европа. Орлите имат шест точки и при успех в Русия и загуба на Ференцварош от Еспаньол в Будапеща ще си осигурят участие на пролет в турнира. Дори и да загубят от ЦСКА Москва обаче, орлите пак могат да продължат напред. Това със сигурност ще се случи, ако победят унгарците в последния мач. Той е на 12 декември от 22:00 часа в Разград.

 

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки