Ники Желязков: Момчетата показаха игра и характер

"Мисля, че направихме страхотен мач"

Ники Желязков: Момчетата показаха игра и характер

Треньорът на Нефтохимик Николай Желязков беше изключително доволен от страхотната победа на своя тим срещу състава на Хебър, с която отборът излезе на първо място в класирането на волейболното ни първенство. Желязков подчерта, че заслуга за този успех имат абсолютно всички играчи на отбора.

"Мисля, че направихме страхотен мач днес. Искам да поздравя момчетата ми, които показаха страхотен характер и игра. Успяхме да постигне чиста победа в един толкова труден мач".
 
"Разликата между нас и Хебър е, че те имат много звезди и бюджетът им е два пъти по-голям от нашия. Ние имаме момчета, които играят за Нефтохимик в с удоволствие. Не наведохме глави след загубата с Левски и днес успяхме да победим. Първенството е равностойно и изненади може да се получат навсякъде. Видя се, че Хебър не е непобедим".
"Загубихме изключително завързан първи гейм, но ние поехме доста рискове и се очакваше да направим някоя друга грешка. Опитахме се да се концентрираме върху нашия план и нашата игра и това в крайна сметка ни донесе успех".
 
"Ако бием слаб начален удар срещу Хебър, то резултатът ще е ясен. Големите отбори навсякъде атакуват със сервис. Успяхме да затрудним противника, така че да организираме контраатаки, така че рисковете бяха оправдани".
"Браво на целия отбор, не само на тези, които играха, но и на тези, които дават всички от себе си на тренировка. Те имат огромна заслуга за високото ни ниво. Трябва да има търпение, за да се полчуат нещата, тъй като сме млад отбор".
"Хебър няма как да загуби високото си ниво. Ние обаче сме длъжни да направим всичко каквото зависи от нас. Те са фаворитите, те са отбора с по-големия бюджет, но това е положението", завърши Желязков.
Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки