Сензациите в пресата: Николай Кръстев е на часове от завръщане на "Герена"

Новите екипи на Левски в продажба от понеделник, трима от Монтана висят за Арда

Сензациите в пресата: Николай Кръстев е на часове от завръщане на "Герена"

Сензациите в родната преса на 7 август, петък, 2020 година:

Тема Спорт: Трима от Монтана висят за Арда

Сериозни проблеми се стру­паха върху главата на треньо­ра на Монтана Никола Спасов три дни преди старта на но­вия сезон. Трима футболисти пострадаха в контролата срещу Левски Лом (2:2) и мо­гат да пропуснат предстоящата среща с Арда Кърджали, която е утре от 17:45 часа.

Най-сериозна е контузията на крилото Тони Тасев, който усука дясното си коляно в са­мия край на първото полувре­ме. Веднага след почивката пък централният нападател Росен Кръстев изкълчи глезен и напусна терена накуцвайки. Притеснително е и състоя­нието на плеймейкъра на от­бора Николай Цветков-Демона, който страда от разтежение. Цветков и Тасев са основни футболисти в схемата на Спа­сов. С гола си срещу ЦСКА Ро­сен Кръстев също даде заявка, че на него ще може да се раз­чита. От клуба казаха, че и тримата до последно ще бъ­дат под въпрос за мача с Арда.

Билетите за мача на стади­он "Огоста" ще са по 5 лева. На съоръжението ще могат да влязат общо 2200 души.

Тема Спорт: Николай Кръстев е на часове от завръщане

Левски намери заместник на напусналия вратар Георги Геор­гиев. Последният бе привлечен тази пролет, но разтрогна до­говора си със сините преди дни. Така на "Герена" останаха само с Николай Михайлов и юношата Иван Андонов (16 г.). От Левски се спряха на бившия си вратар Николай Кръстев, който е при­ел да се завърне на "Герена".

Стражът вече е уведомил треньорския щаб на Витоша Бистрица за решението си. А двата клуба са постигнали спо­разумение за преминаването на футболиста при сините.

Преди една година Ники Кръ­стев напусна Левски, за да си пробва късмета в Англия. Той премина проби в няколко отбо­ра на Острова, но в крайна

сметка се завърна в България. Витоша Бистрица в лицето на Асен Букарев и треньора на вратарите Валентин Захариев му подадоха ръка, а Кръстев за­писа 6 мача в Първа лига.

23-годишният Кръстев е юноша на сините. Той дебюти­ра на 28 февруари 2017-а при 2:2 срещу Дунав. За Левски има 20 двубоя.

Тема Спорт: Новите екипи в продажба от понеделник

Новите екипи на Левски са пристигнали в клуба. Те са марка Joma, като договорът с достав­чика бе сключен от новия соб­ственик Наско Сираков. В момен­та екипировката се брандира, като феновете ще могат да си я закупят още за старта на пър­венството. Сините започват шампионата в понеделник, 10 август. Тогава те приемат Берое. Двубоят със заралии е от 20:00 часа на "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт, фланелките ще бъдат налични в магазина в сек­тор А преди началото на среща­та. От ръководството на клуба разкриха, че на тях ще има изне­нада, но не уточниха каква. Все още не е обявено и каква ще бъ­де цената им.

През миналия сезон Левски играеше с Nike. Тази марка трябваше да бъде заменена от Macron, като клубът дори бе сключил контракт. В крайна сметка обаче до влизането му в сила не се стигна, а сините са заплашени от това да платят неустойка.

Скоро се очаква клубът да пу­сне в продажба и членски карти.

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки