Сензациите в пресата: Няма оферта от Турция за Ники Михайлов, бащата на Стаси бави трансфера му

Конфликтът между ЦСКА и Локо (Пд) провали трансфер, Робърта ще води атаката срещу Ботев Пд

Сензациите в пресата: Няма оферта от Турция за Ники Михайлов, бащата на Стаси бави трансфера му

Сензациите в родната преса на 25 септември, петък, 2020 година:

Мач Телеграф: Робърта ще води атаката срещу Ботев Пд

Голмайсторът на Левски Найджъл Робърта ще се за­върне в титуляр­ния състав на Левс­ки за гостуването на Ботев (Пд) в съ­бота. Нападателят пропусна последни­те три мача на тима заради контузия, но вече е напълно готов за игра. Първоначално старши треньорът на „сините" Георги Тодоров е възнаме­рявал отново да пусне н а върха на атаката Илия Димитров, който стартира мача с ЦСКА 1948 (3:0), но впоследствие е размислил, отчитайки, че класата на Робърта е много по-висока. И това не се променя от факта, че холан­децът е изгубил оптимален игро­ви ритъм зара­ди контузия­та.

Не се очак­ва Георги То­доров да прави ге­нерални промени в състава. Той веро­ятно ще заложи на копие на единадесеторката, победила ЦСКА 1948, а един­ствената разлика ще бъде именно Ро­бърта.

Треньорът на „си­ните" този път няма сериозни кадрови проблеми около състава. Единствен с контузия е Здрав­ко Димитров, който пропуска гостува­нето на Ботев (Пд).

Мач Телеграф: Бащата на Стаси бави трансфера му

Нападателят Станислав Иванов продължава да е собственост на Левски и към днешна само пора­ди една причина -бащата на футболиста Ивайло. Той е бивш футболист и се е заел сериоз­но да намери най-доброто решение за сина си, а до мо­мента не е открил такова. Припомняме, че „сините" вече са се спазарили с елитен турски клуб за трансфера на нападателя, но самият Стаси все ще не е казал „да" за сделка­та.  Преди това Левски беше много близо до финализиране на тран­сфера на младока и в Ерцгебирге Aye, но отново нещата удариха на камък в по­следния мо­мент.

Мач Телеграф: Няма оферта от Турция за Ники Михайлов

Шансът Ники Михайлов да напусне Левски в посока Турция е около 1 процент, научи "Мач Телеграф". В последно време се спекулира много около тази тема, но към момента в офисите на клуба не е пристигала официална оферта за вратаря. Няма и запитване, нито пък какъвто и да е разговор на ниво клуб/клуб. Вчера в интернет пространството се появи поредна интерпретация по темата, според която Ники Михайлов щял да се сбогува със съотборниците си след мача с Ботев (Пд). Слуховете за евентуален трансфер на вратаря в Турция идват от мениджъри, които твърдят, че в момента водят преговори с Ерзурум за преминаването на Ники там, но до този момент на „Герена" няма нито едно доказателство, че това е истина.

Мач Телеграф: Конфликтът между ЦСКА и Локо (Пд) провали трансфер

Напрежението между ръководст­вата на ЦСКА и Локо (Пд), което започна още по време на шампионатното дер­би между двата тима на „Лаута" след финала за Купата, расте и в наве­черието на неделния сблъсък. През юли Ивайло Стоянов допус­на поредица от грешки в ущърб на домакините, включително отменен гол и спорна дузпа за „червените", които стиг­наха до обрат за 2:1 в добавеното време. На трибуните Стойчо Стои­лов и Христо Крушарски се сдърпаха. Това окон­чателно настрои биз­несменът от Говедарци срещу „червените". Той е отказал изобщо да преговаря с тях за млад талант, който цяло лято тренира със „смърфовете". Става дума за 19-годишния Митко Русанов. Той натрупа опит в елита през последните два сезона с екипа на Дунав (Русе), за който изигра 12 мача. Преди това обаче младежът бе в школата на ЦСКА и играеше в един отбор с познатите на „черве­ните" фенове Митко Митков и Мартин Смоленски.

При подписване на професионален договор, клубът, който му се до­вери, ще трябва да из­плати компенсация за изграждането му, която е от порядъка на 30 000 лева. Футболистът е поискал документ от „Армията", че нямат фи­нансови претенции към него, но такъв му е бил отказан.

Русанов се появи на проби при Бруно Акрапович в на­вечерието на мача за Суперкупата в Разград и до преди седмица тре­нираше с тима от „Лау­та". Вече обаче е в Славия, откъдето явно ще се опитат да се спораз­умеят с ЦСКА, с който са в по-добри отноше­ния и покрай трансфера на Георги Йомов. Бос­ненският специалист е искал казуса да се реши и да може да разчита на младока и да разви­ва качествата му, но сега търси други вари­анти за подсилване на своя състав.

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки