Сензациите в пресата: Левски решава вратарски казус, в ЦСКА делят 300 000 евро при триумф за Купата

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Левски решава вратарски казус, в ЦСКА делят 300 000 евро при триумф за Купата

 "Тема спорт": Левски решава вратарски казус 

Ръководството на Левски се е заело да реши в следващите дни вратарския казус в отбора. В момента и тримата на този пост в тима - Звонимир Микулич, Николай Михайлов и Николай Кръстев са с изтичащи през лятото договори. 

 

Това означава, че след края на първенството сините може да се окажат без играч под рамката. Още сега вратарите могат да преговарят с други клубове и дори да подпишат предварителни договори с тях. Сините обаче ще започнат разговори за бъдещето им.

Левски започна кампанията с Николай Михайлов, който пази в 15 от 16-те есенни двубоя, като в последния от тях спаси дузпа срещу ЦСКА.

 

В единствения си шампионатен мач през есента неговият дубльор Николай Кръстев допусна два гола срещу Царско село при равенството 2:2. Това наложи по време на зимната пауза да бъде привлечен 31-годишният хърватин Звонимир Микулич.

 

Той пристигна като свободен агент, след като споразумението му с молдовския Шериф Тираспол беше изтекло. По време на зимната пауза Микулич и Михайлов получиха равни шансове, като хърватинът успя да се пребори за титулярно място. Сините искат да задържат хърватина, но не е ясно дали Левски ще успее да удовлетвори финансовите му претенции, ако поиска повишение на възнаграждението си.

 

"Тема спорт": 300 000 евро делят в ЦСКА при спечелване на Купата 

Солиден финансов бонус ще си разделят играчите и треньорите в ЦСКА-София при спечелване на Купата на България.

 

Става дума за отборна премия в размер на 300 000 евро. В тима ще си поделят сумата обаче само ако триумфират с трофея. Премии за отделни победи в надпреварата не се полагат, а само при изпълняване на крайната цел. 

 

До момента ЦСКА отстрани отборите на Ботев Ихтиман, Черно море и Ботев Враца, а в полуфиналите среща Лудогорец. От ръководството на клуба залагат на голям краен бонус при свършена работа и постигане на целта, с което искат да стимулират допълнително футболистите. 

 

 

В ЦСКА вече заработиха солидна отборна премия през миналата есен. За влизането в групите на Лига Европа те си разделиха 1 милион евро. Сумата е била разпределена между тях според приноса и участието във всеки от четирите квалификационни мача. 

 

 

 

Отделно от това премии са били предвидени и за постигнатите резултати в групите. ЦСКА спечели 5 точки в поток А, като направи две нулеви равенства с Рома и ЧФР Клуж, а в последния кръг надделя над римските "вълци" с 3:1. 

 

В първенството премии се получават само ако отборът е на едно от първите две места в класирането. В момента възпитаниците на Бруно Акрапович са трети в подреждането, след като бяха изместени от Локомотив (Пловдив).

 

 

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки