Героят от вечното дерби бе избран за играч номер 1 на 9-ия кръг (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Никога не съм искал да напускам ЦСКА, винаги съм искал да остана и да давам най-доброто за отбора", призна Нюаджи

Героят от вечното дерби бе избран за играч номер 1 на 9-ия кръг (ВИДЕО+СНИМКИ)
Героят за ЦСКА в последното вечно дерби с Левски, спечелено от "армейците" с 1:0, Серж Нюаджи, бе награден за играч номер 1 на 9-ия кръг в родната "А" група, предаде репортер на Novsport.com.
 
20 футболни специалисти и треньори определиха победителя, като 9 от тях гласуваха за Нюаджи. 5 дадоха вота си за Вандер от Ботев (Пловдив), 2 за Тодор Неделев също от Ботев, 2 за Димитър Пиргов от Пирин (Гоце Делчев) и по един за Михаил Иванов и Андрей Атанасов от Ботев (Враца).
 


"Радостен съм, че получавам тази награда, благодаря на всички, които гласуваха за мен, благодаря на съотборниците ми, за да съм тук, това е и благодарение на тях. Те допринесоха много за моята форма и за моята добра игра. Не знам дали в Того и във Франция са разбрали за гола ми, но много мои приятели ми се обадиха да ме поздравят. За първи път получавам подобен тип награда", заяви Серж след полуването на наградата.  
 
На въпрос на Novsport.com как се чувства в ЦСКА, какви са неговите цели и какви са амбициите на отбора, стрелецът отговори: "Чувствам се добре в този отбор, много добра група сме. Работим добре, всеки дава своя максимум. ЦСКА е голям отбор и затова работим всеки ден, нашите цели са да печелим всички мачове. Желанието на всички футболисти е да са титуляри в един отбор, аз работя с желание, на тренировките давам всичко от себе си и правя всичко възможно, за да имам титулярно място в отбора". 
 


"Когато дойдох в ЦСКА амбицията ми бе да прогресирам. Никога не съм искал да напускам, винаги съм искал да остана. Исках да се докажа на хората и треньора и давам най-доброто от себе си за отбора", каза още Нюаджи. 
 
Той разкри още, че ако има възможност би играл за родната си страна Того, въпреки че има мачове за младежките формации на Франция: "Играл съм в 17 и 18-годишните национални формации на Франция. Ако сега ми се отдаде възможност да играя за родината ми Того, ще бъде чест за мен да защитавам цветовете на родната си страна. Признателен съм, че такава голяма звезда като Адебайор говори за мен". 
 


Серж Нюаджи очаквано определи като най-добри в България феновете на своя отбор - ЦСКА: "Най-добрите фенове в България са тези на ЦСКА. Това, което показаха на последния мач бе невероятно и фантастично, благодаря им, че ни подкрепят във всеки мач". 
 
Относно проваления му пробен период в Черноморец, палачът на Левски призна: "Преди да дойда тук опитах в Черноморец, но както при всички опити, понякога има и неуспехи. Имам късмет с добър мениджър и в Черноморец не успяха да ме задържат. Възползвах се от своя шанс и съм доволен, че съм тук, искам да се докажа в ЦСКА".  









 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки