Точно сега мач с Монтана не ни бе нужен, смята Борис Николов

Старши треньорът на втородивизионния Пирин (Благоевград) Борис Николов, заяви , че точно сега на отбора му не е бил нужен мач, срещу Монтана. Както вече се знае Пирин ще гостува на Монтана в сряда в мач от втория кръг за Купата на България „Форд Мото Пфое”.

Точно сега мач с Монтана не ни бе нужен, смята Борис Николов
 Старши треньорът на втородивизионния Пирин (Благоевград) Борис Николов, заяви за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин , че точно сега на отбора му не е бил нужен мач, срещу Монтана. Както вече се знае Пирин ще гостува на Монтана в сряда в мач от втория кръг за Купата на България „Форд Мото Пфое”. Двата отбора са преки конкуренти за първото място в Западна „Б” група и двубоят се чака с голям интерес от всички. В мача за първенството Пирин победи Монтана у дома с 2:1 и сега домакините ще търсят реванш.
Още след, като стана ясен жребият, треньорът Борис Николов го окачестви като неприятен. „Надявам се да превъзмогнем умората от пътуванията и да покажем, че сме по-класния отбор. Също така се надявам и късметът този път да бъде на наша страна”, коментира Борис Николов. В последните два мача за първенството Пирин не успя да отбележи гол срещу съименниците си от Гоце Делчев и Видима –Раковски и сега опитният специалист очаква нападателите му да бъдат малко повече концентрирани пред гола и да вкарват създадените положение. И при загубата от Пирин (Гд) и при нулевото реми с Видима-Раковски треньорът Борис Николов нито за миг не обвини играчите.
 "‘Не мога да кажа, че моите играчи не се раздадоха напълно. И в двата мача надиграхме своите противници, но просто късметът пред гола ни изневери и това е причината за тези резултати”, каза треньорът. Според него целта за преследване на място в „А” група остава имайки предвид, че все пак са изминали 12-кръга от началото на първенството. За мача в сряда старши треньорът на благоевградския тим се надява да бъде възстановен голмайсторът на отбора Борис Кондев и Спас Делев. Първият пропусна мача в Севлиево заради гнойна ангина, но до сряда трябва да бъде на 100 % възстановен.
 
Мачът в сряда отново ще пропуснат трайно контузените играчи Иван Топузов и Антон Тодоров. Пирин ще направи днес следобед една тренировка и утре заминава за лагер в Монтана. Според него домакинството на Пирин в събота на Марек не улеснява програмата на отбора.
 Въпреки слабото представяне на дупничани от началото на шампионата, според Борис Николов слаби отбори няма. При други обстоятелства, мача в събота между Пирин и Марек би бил дерби, но сега не се приема така. Затова Борис Николов заяви в заключение, че не трябва да се бърка историята с настоящето, защото важен е днешният ден, а не изминалият.
„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки