Йешич излезе със специална благодарност към "Титан" за удовлетворяването на "всяко наше условие и желание"

"Признателен съм и на феновете, чиято подкрепа ми е давала, а и ще ми дава сили за нови победи и паметни европейски мачове."

Йешич излезе със специална благодарност към "Титан" за удовлетворяването на "всяко наше условие и желание"

Старши треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич излезе с обръщение, което бе поместено на клубния сайт, адресирано до всички "армейци". Novsport.com го публикува без редакторска намеса: 
 

Уважаеми Армейци,
откакто приех да работя в ЦСКА София още през 2005 година, освен с безупречното изпълнение на служебните си задължения, се ангажирах напълно и с цялото си сърце, в името на този велик клуб! Станах един от Вас! Чувствам се Армеец! И мога да Ви уверя, че като отдаден на името и каузата му човек, живях с него, проблемите и радостите му, и във времето, в което бях далеч. Сега отново съм начело на отбора – нещо, в което никога не спрях да вярвам. Вече повече от един месец, водя ЦСКА София с ясното съзнание, че в този специален Клуб, всички ще успеем само, ако сме заедно. Ако сме едно цяло. И съм много щастлив, че ръката вече започна да се свива в юмрук!

За този си повторен период в ЦСКА, трябва да благодаря на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, които осигуриха на мен, екипа ми и футболистите, перфектни условия за подготовка. Те бяха насреща и относно всяко наше условие и желание, откакто се върнах в Клуба. Признателен съм и на феновете, чиято подкрепа ми е давала, а и ще ми дава сили за нови победи и паметни европейски мачове.

Вече казах, че ни чака нещо голямо. Сигурен съм, че пак ще имаме „своя Ливърпул”. И може би пак на „своя Анфийлд” ще настане тишина. Важното е, че на „Армията” ще е шумно. Ще я огласят песните и радостта Ви от играта и победите на ЦСКА. Вярвам в това, както и преди. Вярвайте и Вие, както и преди! Всички заедно в името на ЦСКА! Така беше, така ще бъде...

САМО ЦСКА!

Старши треньор

Миодраг Йешич 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки