Светослав Тодоров пред завръщане в Литекс

Опитният нападател е без отбор, тренира с ловчанлии

Светослав Тодоров пред завръщане в Литекс
Печелилият 4 пъти шампионската титла с Литекс Све­тослав Тодоров започна подго­товка с „оранжевите”. През есента нападателят игра в ук­раинския елитен Ховерла, но разтрогна контракта си със застрашения от изпадане от­бор. След това се заговори, че е пред завръщане в английския Портсмут, но в крайна сметка до договор не се стигна.

Тоди, който е голмайстор №1 на Литекс 6 А група (с 56 гола дели първото място със Стефан Юруков), от няколко дни се готви с оранжевите и дори има възможност да доиграе сезона с тима.

„Това зависи от треньорското ръковод­ство. Светослав Тодоров вле­зе в големия футбол чрез Ли­текс, а след това излезе в Ев­ропа отново чрез нас. След това пак се върна и станахме два пъти с него шампиони. Той е дал доста на Литекс. Не виж­дам нищо странно в това, че поддържа форма с нас. Но привличането му изцяло зависи от треньорския щаб", заявиха от ловешкия клуб пред „Тема Спорт".

Крилото на Литекс Армандо Ваюши спечели приза за Играч №1 на 19-ия кръг 6 шампионата на Пресклуб "България". Това стана благодарение на двата му гола при разгрома срещу Бо­тев Враца с 5:1 .За Армандо това е второ подобно отли­чие от началото на пролетния полусезон. Той спечели приза и за 16-ия кръг, когато наказа два пъти ЦСКА в столицата. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки