Купи и медали на "Бончук" и в Кресна за награждаването на новия шампион във "В" група

В неделя от 18:00 часа на стадион "Бончук" в Дупница и на този в Кресна ще стане ясен новият шампион на Югозападната "В" група

Купи и медали на "Бончук" и в Кресна за награждаването на новия шампион във "В" група

В неделя от 18:00 часа на стадион "Бончук" в Дупница и на този в Кресна ще стане ясен новият шампион на Югозападната "В" група. 

В Дупница лидерът Марек приема Сливнишки герой, като само точка е достатъчна да върне домакините в професионалния футбол. По същото време вторият в подреждането Витоша (Бистрица) гостува на Перун (Кресна). Бистришките "тигри" изостават на три точки и се нуждаят от задължителна победа в Кресна и загуба  на Марек у дома, за да оглавят първото място, в последния кръг за сезона. 

Хората от Зоналният съвет -София са се погрижили купи и медали да има на двата мача, за да бъде награден веднага победителят. 

Така няма да се повтори случаят от последния кръг в "А" група,когато купата чакаше на "Герена", а шампионът бе излъчен в Монтана, а самата цремония по награждаването се проведе на следващия ден. 

Изпълнителният директор на Марек Иво Паргов каза, че всички са здраво стъпили на земята и не бързат да обявяват предварително отбора за новия член на "Б" група. 

"Уважавам главният мениджър на Сливнишки герой Венцислав Рангелов за това, което правят в Сливница. Тука обаче няма място за сантименти и излизаме да ги победим. Нашият треньор Румен Стоянов също каза, че не излиза за равен, а ще преследва единственото победата в този мач", коментира Ивайло Паргов.

Освен,че ръководството пусна вход свободен за мача, феновете на Марек ги очакват имного изненади. Част от тях ще получат от официалния екип на своя любим отбор, които ще бъдат раздадени, след тегленето на томбола. На стадиона са поканени да присъстват високопоставени гости от БФС,почетният гражданин на Дупница Александър Кашукеев, който оказва подкрепа на Марек и спонсорите от Актавис.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки