Крум Бибишков: Трябва още много да покажа в Литекс, за да заслужа място в националния отбор

„Аз не обичам сам да се оценявам, има хора, които по-добре могат да кажат как съм се представил през този сезон, но общо взето се представих на едно нормално ниво. За този сезон всичко е приключило, намираме се на трето място, което дава добра възможност за атакуване не шампионската титла.” Това заяви футболистът на Литекс Крум Бибишков след като бе награден за футболист номер на 13-и кръг. Футболистът на ловешкия клуб победи в анкетата на вестник „Футбол”, след като получи 10 гласа от треньорите, дали своя вот. На второ място остана футболистът на Локомотив (Мездра) Илия Илиев със седем гласа, трети се нареди Йордан Минев от отбора на Ботев с пет гласа.

Крум Бибишков: Трябва още много да покажа в Литекс, за да заслужа място в националния отбор

„Аз не обичам сам да се оценявам, има хора, които по-добре могат да кажат как съм се представил през този сезон, но общо взето се представих на едно нормално ниво. За този сезон всичко е приключило, намираме се на трето място, което дава добра възможност за атакуване не шампионската титла.”  Това заяви футболистът на Литекс Крум Бибишков след като бе награден за футболист номер на 13-и кръг. Футболистът на ловешкия клуб победи в анкетата на вестник „Футбол”, след като получи  10 гласа от треньорите, дали своя вот. На второ място остана футболистът на Локомотив (Мездра) Илия Илиев със седем гласа, трети се нареди Йордан Минев от отбора на Ботев с пет гласа.

„Целта ни и през този сезон е спечелването на купата на страната, както и на шампионската титла. Всяка точка е нужна на отбора, за да станем шампиони”, добави Бибишков.

„Никога не съм се смятал за сигурен титуляр, тренирам на 100% и се чувствам във форма, конкуренцията в отбора е силна и трябва да се работи винаги на максимум, за да поддържаш едно високо ниво”, добави Бибишков.

Според него зимната пауза е подходящ момент да се намери къде отборът бърка и грешките да се поправят през новия полусезон.

Относно националния отбор Бибишков коментира: „Всеки футболист мечтае да намери място в националния отбор, но трябва още много да покажа в клубния си отбор, за да заслужа мястото си там.”

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки