Ивайло Дражев: Божков не ми е отказал да се кандидатира за президент на БФС, той даде много, а получи само псувни

Лидерът на „Инициатива за чист и честен футбол” Ивайло Дражев не отрече, че Васил Божков ще оглави неговата организация, за да стане президент на БФС на извънредното заседание на Изпълкома на 30-и януари. Скандалният футболен шеф даде пресконференция, на която разказа за плановете си промяна в българския футбол. Дражев защити Васил Божков, който според него бил дал много на футбола, а за сметка на това не получил нищо като благодарност.

Ивайло Дражев: Божков не ми е отказал да се кандидатира за президент на БФС, той даде много, а получи само псувни
Лидерът на „Инициатива за чист и честен футбол” Ивайло Дражев не отрече, че Васил Божков ще оглави неговата организация, за да стане президент на БФС на извънредното заседание на Изпълкома на 30-и януари. Скандалният футболен шеф даде пресконференция, на която разказа за плановете си за промяна в българския футбол. Дражев защити Васил Божков, който според него бил дал много на футбола, а за сметка на това не получил нищо като благодарност.

„Този човек вложи толкова много средства във футбола, а  получи псувни и плювни. От 10 дни се говори, че сме издигнали неговата кандидатура. Много се опитват да го накарат да не се съгласи, но той не ми е отговорил отрицателно”, заяви Дражев като по този начин не опроверга информациите, че е поканил бившия собственик на ЦСКА да влезе заедно с него.

„Ще гоним идеята за чист и честен футбол бе значение колко малко хора сме и колко ще бъдем. Искаме хората от БФС да ги оставим на мястото им и точно клубовете от БФС са тези, които трябва да ги изгонят – не ние”, заяви Дражев.

Шефът на претендиращия за автентичност третодивизионен Черноморец заяви още, че следващата година за клубовете ще е смъртоносна.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки