Черно море вкара пет на Нефтохимик в контрола

Илиан Илиев пробва седем юноши от школата на тима

Черно море вкара пет на Нефтохимик в контрола
Черно море победи с 5:2 Нефтохимик в контролна среща, играна на стадион “Efbet Арена” в Бургас.  Илиан Илиев използва доста юноши от школата на тима. Общо седем футболисти, продукт на академията на “моряците” играха срещу “шейховете”.
 
Дани Кики откри резултата в началото на срещата. Атакуващият футболист на “моряците” бе изведен фронтално срещу вратаря на домакините и реализира за 1:0. Малко преди това Живко Петков с глава нацели напречната греда. В 25-ата минута Фахд центрира отдясно, а влезлият на скорост Мехди Букаси с глава реализира за 2:0. Три минути по-късно домакините удариха още една греда чрез Иван Цачев. В 34-ата минута Нефтохимик върна един гол. След центриране отдясно футболист на домакините стреля с глава, Митрович успя да се разпъне и избие топката, но при добавката Диян Молдованов с глава реализира за 1:2.
 
На почивката Илиан Илиев направи три промени. На местата на Цветомир Панов, Емил Янчев и Дани Кики в игра се появиха Васил Панайотов, Родриго Енрике и Димитриос Хантакиас. Още в първата минута на втората част Аристот Ндонгала бе фаулиран в наказателното поле, а Васил Панайотов превърна отсъдената дузпа в гол – 3:1 за Черно море. В 56-ата минута Васил Панайотов бе изведен от дясно от Родриго, халфът центрира остро по земя към задна греда, където Меди Букаси стреля. Топката се отби в гредата и влетя в мрежата за 4:1. В следващата атака Нефтохимик намали. Живко Петков бе намерен непокрит в наказателното поле и от близо разтреля Митрович за 4:2. В 62-рата минута Аристот Ндонгала стреля от точката на дузпата, топката се отби в напречната греда и се върна към Лъчезар Йорданов, който от воле “скъса” мрежата за 5:2. В 65-ата минута играта напуснаха Мехди Букаси, Аристот Ндонгала, Лъчезар Йорданов, Мирослав Енчев и Миодраг Митрович. Техните места заеха Петър Вуцов, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Йордан Радев и Димитър Иванов.
 
До края на срещата варненци създадоха няколко добри атаки, но не успяха да ги завършат и да направят победата си още по-убедителна.
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки