Алегри: Липсата на опит ни повлия

Наставникът на Юве остана доволен от младите въпреки загубата от СПАЛ

Алегри: Липсата на опит ни повлия

 Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри бе доволен от представянето на тима си в днешната среща със СПАЛ, въпреки че шампионът на Италия допусна поражение с 1:2 и пропиля първи мачбол за Скудетото. 

“Момчетата се представиха много добре. Играха много млади и неопитни играчи. Гоци направи страхотен мач след излизането на Андреа Бардзали. Поздравявам и Кастанос. Много добре се включиха също така Николуси и Мавидиди. Имахме нужда от футболисти, които имат мотивация. Исках да видя състоянието на Куадрадо, Бардзали и Дибала и получих добър отговор”, започна наставникът. Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри бе доволен от представянето на тима си в днешната среща със СПАЛ, въпреки че шампионът на Италия допусна поражение с 1:2 и пропиля първи мачбол за Скудетото. 

“Момчетата се представиха много добре. Играха много млади и неопитни играчи. Гоци направи страхотен мач след излизането на Андреа Бардзали. Поздравявам и Кастанос. Много добре се включиха също така Николуси и Мавидиди. Имахме нужда от футболисти, които имат мотивация. Исках да видя състоянието на Куадрадо, Бардзали и Дибала и получих добър отговор”, започна наставникът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки