Черно море ще връща самочувствието срещу ранен Ботев Пд

Киров с промени по състава

Черно море ще връща самочувствието срещу ранен Ботев Пд
Докато Ботев Пд е в шок от поражението във финала за Купата срещу Локо Пд, то от Черно море ще се опитат с добра игра днес да заличат спомените от последните си два тежки мача - 1:5 от Левски на „Герена" и 1:3 от ЦСКА у дома и да върнат малко от самочувствието си.
 
Треньорът Илиан Илиев няма да може да разчита на двама основни играчи. Това са наказаният за натрупани картони бранител Стефан Станчев и Радослав Василев. Нападателят е с разкъсани влакна на прасеца и се готви по индивидуална програма.
 
Георги Божилов и Емил Янчев продължават да са отделно от основната група и въпреки че възстановяването им върви добре, все още не са готови за пълноценното им включване им в тренировъчния процес. Всички останали футболисти се готвят на 100 процента и ще са на разположение на Илиев за двубоя с канарчетата.
 
В същото време треньорът на Ботев Николай Киров извади от групата за днешното гостуване на Черно море дефанзивния халф Радослав Терзиев. От клуба не уточниха дали това се дължи на получена травма във финала за Купата на България срещу Локо Пд или пък на неубедителното му представянето в този двубой.
 
За Варна с тима не тръгна и резервният вратар Иван Чворович. Вместо него и Терзиев сред 18-те попаднаха Стелиан Ангелов и Станислав Шопов.
 
Вчера жълто-черните тренираха на клубната база, след което отпътуваха за морската ни столица. Срещата Черно море - Ботев ще бъде ръководена от Георги Давидов. Тя започва в 15:30 часа на "Тича" и ще бъде предавана пряко по Диема спорт.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки