Изтребител дерайлира два пъти Локомотив в Дамяница

„Доволен съм от победата, но не и от резултата и играта като цяло", сподели Атанас Балкански

Изтребител дерайлира два пъти Локомотив в Дамяница

Четата на Атанас Балкански продължава да мачка противниците си. В среща от 10 кръг за първенството на областната група Струма-1 те гостуваха на Локомотив в Дамяница. През първата част на срещата играта се диктуваше от футболистите на гостите от Ново Делчево. По  два пъти Венцислав Стоянов и Илия Чакалов и веднъж Илия Атанасов изскачайки срещу вратаря на домакините не успяха да го прострелят. Това бе и причината футболистите на двата отбора да се оттеглят на почивка при нулево равенство.  Това не се понрави на наставника на гостите Атанас Балкански и футболния специалист направи обстоен разбор на изиграното ялово полувреме, давайки указания за постигане на победата.

След почивката Илия Атанасов, Илия Чакалов, Венци Стоянов и Васил Захариев бродираха много интересни атаки на терена, с които задоволиха интереса на присъстващите на стадиона. В 54-та минута след двойно подаване между Илия Атанасов и Илия Чакалов последва центриране  към Атанас Комитов и той от въздуха изпрати топката неспасяемо в мрежата зад стража на домакините за 0:1. В 71-ва минута Илия Атанасов от фаул извиси технично кълбото покрай изградената снета на домакините и то се спря в мрежата за 0:2. До края нови пропуски за отбора на гостите направиха Илия Чакалов, Венци Стоянов и Васил Захариев.

„Доволен съм от победата, но не и от резултата и играта като цяло. Има върху какво да работим още, защото целта ни е да бъдем първенци в групата. Нужно е постоянство и точен мерник. Президентът на клуба дава всичко от себе си за да може да гоним победи във всички мачове,  независимо къде играем. До края на есенния дял от първенството имаме две домакинства – срещу отбора на Ветрен Поленица и Бистрица Катунци и гостуване в Склаве на местния Спартак. Накрая ще домакинстваме в отложения мач на Спортист от село Струма”, сподели Атанас Балкански.

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки