Димитър Алескиев: Нямаме подписан договор все още с нито един играч

Старши треньорът на Миньор (Перник) Димитър Алексиев заяви пред кореспондент на Novsport.com, че на този етап отборът на "жълто-черните" все още няма подписан договор с нито един играч

Димитър Алескиев: Нямаме подписан договор все още с нито един играч

Старши треньорът на Миньор (Перник) Димитър Алексиев заяви пред кореспондент на Novsport.com, че на този етап отборът на "жълто-черните" все още няма подписан договор с нито един играч. Въпреки, че от няколко дни се говори за преминаването в Перник на бранителя Станимир Господинов от латвийския Даугава, а от вчера се спряга и името на Дубала от Литекс да подсили перничани Алексиев е категоричен: 

"Двамата са в списъка за привличане. Но до подписване на договори все още не се е стигнало, така че нищо не се знае. Надявам се до понеделник, когато ще започнем подготовка да има повече яснота около селекцията. Не изключвам варианта да изскочи нещо и след арбитража на БФС. Все пак не сме ЦСКА и при нас нещата стават по трудно", коментира Алексиев.

В заключение треньорът каза, че въпреки шансовете на Миньор да стават все по-малки за привличането на Тодор Паланков и Димитър Коемджиев от Пирин, той все още таи надежда да ги види с "жълто-черния" екип.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки