Дражев обявява новият кандидат за президент на БФС в четвъртък

Лидерът на движението "За чист и честен футбол" Ивайло Дражев обяви, че името на новия кандидат-президент на БФС на сдружението ще стане ясен в четвъртък.

Лидерът на движението "За чист и честен футбол" Ивайло Дражев обяви, че името на новия кандидат-президент на БФС на сдружението ще стане ясен в четвъртък.

"Не искам да се получава същият случай, както се случи с Васил Божков. Предполагам каква медийна атака ще се изсипе сега, ако съобщя името му, затова ще изчакаме до последния срок за регистрация. Иначе кандидатът на нашето сдружение е сериозен и достатъчно известен човек и досега не се е занимавал с блатото на българския футбол. Именно от такъв човек имаме нужда, за да проведем нашата операция "чисти ръце", с която да разкрием машинациите и аферите на сегашното ръководство", обяви Дражев.

 

Той само леко открехна завесата на неизвестността на новия кандидат, като обяви, че той се занимава с политика и не е резервният вариант на Божков. Такъв е имало, но от сдружението са предпочели да минат "на много по-високо ниво, като ангажираме човека, когото ще издигнем сега".

Дражев ще има срещи с представителите на клубовете на 17, 21 и 26 януари, за да представи новата кандидатура. Засега не е ясно дали всички те ще го подкрепят.

Дражев коментира и ситуацията с Фелипе Да Коща и разтрогването на договора му с ЦСКА, както и информациите, че португалецът ще се присъедини към основния спортен опонент на „червените” – тима на Левски.

„За какво им е на Левски този футболист, колко мача е изиграл той и с фланелката на ЦСКА”, попита Ивайло Дражев.

Според него, основна роля в това, което се е случило имат мениджърите на Фелипе Да Коща и хора от БФС.

 

Още от БГ Футбол

„Не ни беше никак лесно“, отчете треньорът на Арда

„Тогава наградата ще бъде още по-голяма“, заяви Светльо Ковачев

„Радвам се, че Ботев излезе с децата, но защо не го направиха срещу нас“, пита треньорът

„Утре ще разберете с кого преговарям“

Вижте какво каза треньорът на Ботев Пд след загубата от Арда

Вижте подробности

Вижте какво съобщиха от клуба

Вижте всички наказания на ДК към БФС

Вижте кога ще се играе решителният двубой

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки