Балъков се предложи за селекционер, подкрепя Боби Михайлов

Наставникът на Черноморец Красимир Балъков обяви, че е готов да води съвместно националния отбор на България и бургаския тим. Това стана на първата пресконференция на магическия халф днес.

Балъков се предложи за селекционер, подкрепя Боби Михайлов
Наставникът на Черноморец Красимир Балъков обяви, че е готов да води съвместно националния отбор на България и бургаския тим. Това стана на първата пресконференция на магическия халф днес, предаде Дарик радио.

 

„В един момент преговарях с БФС и с Черноморец. Нещата ги решихме така: да оставим вратата отворена”, заяви Балъков.

 

„Аз съм готов да водя българския национален отбор по футбол. Г-н Михайлов също е споделил пред публичното пространство, че е водил преговори с мен. Въпрос на време е да видим дали тези разговори ще продължат и дали ще намерим съвместен начин на работа”, каза още Краси.

 

„Разбира се, че ще подкрепя г-н Михайлов за преизбирането му. Това ще помогне на българския футбол. Ние сме хора, правим грешки. Но в периода, в който г-н Михайлов е начело на БФС, той е добил много опит. Много често с него сме разговаряли на тази тема и именно сега е момента за промени. Разбира се ще има и тежки моменти. Но аз като дългогодишен негов съотборник го подкрепям на 100%”, завърши Балъков.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки