Петър Михтарски: Надявам се да елиминираме ЦСКА

Аржентинският голмайстор Херман Пиетробон и днес не се присъедини за подготовката на предишния си клуб Пирин. Въпреки уверенията от страна на ЦСКА и Пирин, че Пиетробон ще облече отново зелената фланелка, ще доиграе пролетния дял от първенството с Пирин, и едва тогава договорът му с ЦСКА ще влезе в сила, той все още не е пристигнал в областния център на Пиринско

Петър Михтарски: Надявам се  да елиминираме ЦСКА

Аржентинският голмайстор Херман Пиетробон и днес не се присъедини за подготовката на предишния си клуб Пирин. Въпреки уверенията от страна на ЦСКА и Пирин, че Пиетробон ще облече отново зелената фланелка, ще доиграе пролетния дял от първенството с Пирин, и едва тогава договорът му с ЦСКА ще влезе в сила, той все още не е пристигнал в областния център на Пиринско.


Междувременно възпитаниците на треньора Петър Михтарски продължават усилената си подготовка за мача от четвъртфиналната фаза на турнира за Купата на България в сряда.

Тогава "орлетата" гостуват на стадион "Българска армия" на шампиона ЦСКА. За мача в София наставникът на Пирин няма да може да разчита единствено на трайно контузеният Мирослав Ризов.

В днешното занимание на отбора не се включи младият нападател Калоян Стоянов, който има възпаление на мускулите от натрупаната умора и ще се включи в тренировките тази събота. В неделя на стадион "Христо Ботев" Петър Михтарски е замисли двустранна игра с която да запълни отлагането на първия кръг от пролетния дял на шампионата. Наставникът прие по соломоновски отлагането на кръга в "А" група.

„След месец и половина подготовка още една седмица не би могла да се отрази негативно на подготовката ни. В крайна сметка неможе да се угоди на всички, затова приемам решението на БФС. Колкото до мача с ЦСКА, отиваме за да ги елиминираме. Ако демонстрираме играта, която показахме в контролите защо да не си тръгнем с победа от "Българска армия".

Бившият национал не пожела да коментира случая с Херман Пиетробон, като само каза, че не знае с кой точно има договор, но ако футболистът се върне е добре дошъл. Той е добре запознат с обстановката в Пирин, така че няма да се нужно излишно време за адаптация. Ако всичко се развие по план Херман Пиетробон трябва да е на линия за двустранната игра на отбора в неделя.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки