Настя обича да ходи гола вкъщи (СНИМКИ)

"Най-лошото за един човек е, когато не знае кога да спре"

Настя обича да ходи гола вкъщи (СНИМКИ)

Дългокраката руска секс бомба Настя Новодран казва, че е имала достатъчно много ухажори и преди да се снима за „Плейбой", но след фотосесиите за мъжката библия напливът от мъже, които искат да бъдат с нея, станал непоносим.

„Свикнала съм с интереса и вниманието на мъжете, но напоследък прекаляват. Най-лошото за един човек е, когато не знае кога да спре", споделя 28-годишната красавица, която е родена в Санкт Петербург и признава, че все още не е намерила точния човек за себе си.

Тя разказва и за началото си в еротичния бизнес, което е през 2010 година. „Първите голи снимки са като първия секс. Доста се вълнуваш, напрегнат си и леко скован. Вече втория път си много по-спокоен, защото знаеш за какво става въпрос и как да се държиш", казва мацката. В интервю към една от първите си фотосесии за „Плбейбой" тя споделя, че у дома често ходи гола.

„Свикнала съм със студа в Петербург. Дори навън да е минус 20 градуса, аз обичам да ходя без дрехи вкъщи", не крие Настя.

Рускинята отчита като свой недостатък това, че не може без сладко и често хапва торти, шоколади и други вкусотии. Ние бихме добавили, че това в никакъв случай не се отразява на фигурата й, следователно не е никакъв недостатък. Но това са подробности... Важното е, че г-ца Новодран споделя, че е готова да се задоми и дори в една от последните си фотосесии се снима с булчинска рокля. Остава само да се появи принцът на бял кон...

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки