Милан лидер след измъчена победа над Наполи

Кака пропуска дузпа, Пато с уникален пропуск

Милан лидер след  измъчена победа над Наполи

Отборът на Милан победи трудно с 1:0  Наполи, въпреки че владееше инициативата през по голяма част на срещата. Домакините започнаха много активно мача и направиха няколко интересни атаки, но до гол не се стигна. Гостите от Неапол останаха с човек по-малко, след като Кристиан Маджо получи червен картон в 43-ата минута. През второто полувреме играчите и на двата тима се пооживиха и Даниеле Бонера направи първия по сериозен пропуск за Милан в 60-ата минута.

 

 В минутите до края пропуски направиха Пато, Кака и Роналдиньо. Като младият Пато засече центриране на Кака с глава и не можа да насочи точно топката в мрежата, а Кака първо увели греда а след това пропусна дузпа в 79-ата минута, която бе дадена за игра с ръка на играч на домакините.

 

В 86-ата минута на мача Роналдиньо центрира отляво и аржентинската звезда на гостите от Неапол Херман Денис си вкара автогол, след като засече центрирането в собствената си врата. След тази среща отборът на Милан заема лидерската позиция с 22 точки, а Наполи е на 3-то място с 20 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки