Дел Пиеро: Каква вечер! Не можеше да бъде по-добре

Благодаря на феновете на Реал (Мадрид), които ме изпратиха с аплодисменти, заяви Дел Пиеро.

Дел Пиеро: Каква вечер! Не можеше да бъде по-добре

Играхме страхотно и победихме, а аз вкарах два гола. Наистина, нямаше как да бъде по-добре. Това заяви капитанът на Ювентус Алесандро Дел Пиеро след победата с 2:0 при гостуването на Реал (Мадрид) в Шампионската лига. "Емоции като тези на "Бернабеу в тази вечер са уникални. Радвам се, че феновете на Реал, станали на крака, ме аплодираха при смяната ми. Искам да им  благодаря за този жест", заяви Дел Пиеро, който вкара два невероятни гола.

 

 

"Радвам се много, че вкарах два гола на този фантастичен стадион. Учил съм се от най-добрите как се бият фаулове и съм щастлив, че ударът ми успя. Помолих Молинаро да застане в стената, за да попречи на Касияс да вижда добре топката. За мой късмет, ударът ми попадна в целта. На мача бе Марадона и аз се радвам, че успях да играя по този начин пред неговия поглед", добави 34-годишният Дел Пиеро.

 

 

 

"Не съжалявам нито за миг, че останах в Юве, когато тимът бе изпратен в Серия Б. Винаги съм знаел, че пак ще мога да играя на топ ниво в Серия А и Шампионската лига. Ние сме голям отбор и тази вечер го доказахме", завърши живата легенда на "бианконерите".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки