Гришо от Мелбърн: Това бяха най-тежките условия, в които съм играл (ВИДЕО)

Обичам да ходя във фитнеса, да катеря планини, да карам колело, това е начин на живот за мен

Първата ракета на България Григор Димитров започна участието си на Australian Open с победа над Иржи Лехечка с 6:4, 4:6, 6:3, 7:5 за 2:48 часа. Родният състезател обяви, че това са били най-тежките условия, в които е играл на Откритото първенство на Автралия.

"Беше много, много тежък първи мач, в най-тежките условия, в които съм играл тук. Освен това винаги е много сложно срещу съперник, с който никога не си играл, прогресиращ, изиграл няколко мача, с много самочувствие, няма какво да губи. Беше много, много опасен първи мач".

"За да се насладя на този период между сезоните, в който няма само тенис, аз обичам да ходя във фитнеса, да катеря планини, обичам да карам колело, всички тези неща, те са са мен като начин на живот. По-трудно е когато започнеш да играеш повече тенис, тогава става малко по-тежко и опитвам да си припомням как съм започнал всичко. Основните въпроси, за да усетя, че още има какво да дам, опитвам да вървя ден за ден, имам различно възприятие за тениса, това ми помага да си поставям някои цели", обясни Григор.

Още от Тенис

Даниел Алтмайер поднесе сензация в Париж

Гришо преодоля Руусувуори с 3:0 сета

„Бих го казал отново“, отсече Ноле

Заради контузия

Гришо играе днес втория си мач на "Ролан Гарос"

Вижте всички резултати от II кръг на „Ролан Гарос“

„Време бе за ново начало“, коментира българинът

Стан Вавринка отпадна

Следващият му съперник е Диего Шварцман

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки