Легенда на Юнайтед: Ливърпул е бледа сянка на отбора от последните години

"Не съм сигурен дали това е сигнална лампичка, или отборът наистина тръгва надолу"

Легенда на Юнайтед: Ливърпул е бледа сянка на отбора от последните години

Ливърпул изглеждаше като сянка на доминиращия отбор от последните години в мача срещу Арсенал, заяви анализаторът на "Скай Спорт" Гари Невил в личния си подкаст.

"Червените" отстъпиха на "Емирейтс" и са едва десети в класирането, а в неделя се изправят срещу шампиона Манчестър Сити.

"Не съм сигурен дали това е сигнална лампичка, или отборът наистина тръгва надолу", заяви Невил в личния си подкаст.

"През първото полувреме те отговориха много добре на началния натиск на Арсенал, но във втората част изглеждаха притеснително и като сянка на отбора, който гледахме през последните години.

"Начинът им на игра, пресата и атакуването на топката трябва да тревожат Юрген Клоп. Когато пристигна в Англия, той донесе със себе си футбол в стил хевиметъл. Това срещу Арсенал обаче изглеждаше сякаш някой свири на бас китара.

"През второто полувреме видях летаргия и ако бях фен на Ливърпул, щях да бъда притеснен. С тях обаче трябва да имаме едно наум. Клоп свърши най-добра работа сред мениджърите в последните шест или седем години от гледна точка на бюджета, с който разполагат големите отбори. В този ред на мисли е трудно да мислим, че са приключили. Не е така, но положението си остава притеснително.

"Проблемът е, че не се вижда същата енергия и същото желание, когато играят. Изглеждат с няколко крачки по-бавни, а във футбола това е много".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки