Олимпийската шампионка се пробва като актриса

Линой Ашрам е наддала е 12 килограма

Олимпийската шампионка се пробва като актриса

Малко повече от година най-успешната, за сега, израелска гимнастичка – Линой Ашрам се оттегли от състезателна дейност. Олимпийската шампионка е наддала 12 килограма, въпреки всекидневното ходене на фитнес, тенис и показване на състезателките на упражненията, които се изисква да изпълнят.

Отпаднала е забраната да яде сладко. 12 години не била вкусвала торта. Случвало й се е през нощта да отвори хладилника вкъщи и да изяде една курабийка от тези ,които е изпекла майка й. След това трябвало да стане рано и да тича поне 5 километра.

Сега, когато е напълняла, хора я спирали по улиците и се възмущавали. Те виждали в нея само „националната гордост- олимпийска шампионка по гимнастика“, а не жив човек.

Всеки ден да ходи на лекции в Спортната академия „Уингейт“.

Най-интересното предизвикателство пред нея е поканата да участва в телевизионна, театрална постановка. Нейната роля е на „Жената чудо“. Режисьорът, когато я убеждавал да се пробва и като актриса, й казал, че трябва да „играе себе си“. Но нещата се оказали не по-малко трудни от гимнастиката. Постановката още не излязла на екран. Линой много се притеснява как ще я възприеме публиката в новото й амплоа. Има покани и за участия във филми. Обмисля ги. За сега, се снима само в реклами.

Отказът от състезателна дейност се е отразил и на личния й живот. Доскоро я сочили за пример, че спорта и любовта могат да вървят едновременно. Две и половина години се срещала с млад и красив офицер. Малко след като престанала да излиза на подиума, се разделили. Не признава Интернет като посредник в запознанствата. Надава се да срещне бъдещия си мъж сред познатите на своите приятелки, които я каната на сватбите си, на празници или просто на купони. Не държи избраникът й да е спортист, но непременно трябва да има отношение към спорта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки