Димитър Кузманов със страхотна победа в Австралия (ВИДЕО)

Втората ни ракета при мъжете надви Зизу Бергс с 6:2, 6:0

Димитър Кузманов със страхотна победа в Австралия (ВИДЕО)
Втората ни ракета Димитър Кузманов победи Зизу Бергс с впечатляващото 6:2, 6:0 в четвърти двубой от битката между България и Белгия на "Юнайтед Къп" в Австралия.
 
Мачът започна без пробиви и с пропилени възможности и за двамата да дръпнат в резултата при сервис на съперника. Кузманов все пак направи първия пробив за 4:2, след което го затвърди. След дълъг осми гейм Мико успя да направи втори пробив и взе сета с 6:2.
 
Мико бе безапелационен и във втория сет, като подхвана съперника от самото начало, пробивайки го за 2:0 и 4:0. Бергс показа, че не се е предал, но не успя да се противопостави на българина и загуби с 0:6 след трети допуснат пробив.
 
По-рано тази сутрин Гергана Топалова загуби с 4:6, 6:3, 0:6 срещу белгийката Елизе Мертенс и така общият резултат бе изравен 2-2.
 
Решаваща е срещата на двойки между Изабелла Шиникова/Александър Лазаров и Елиза Мертенс/Давид Гофен, която ще се окаже решаваща за крайния успех срещу Белгия. България загуби с 1-4 от Гърция в началото на турнира в Австралия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки