Как да верифицираме сметката си в Бетано след регистрация

Вижте подробности

Как да верифицираме сметката си в Бетано след регистрация

След като повечето бетинг компании се фокусираха изцяло върху възможността да преместят своята дейност в онлайн пространството, някои процеси за игра също се измениха. Обърнете внимание на бетано регистрация и преминаването през всички стъпки. На пръв поглед ще забележите, че никъде няма особени трудности, обикновено операторът иска информация за клиента, неговите имена, ЕГН и други по-деликатни данни, като не трябва да забравяме, че все пак това е изискване на законовите разпоредби, а не на самия бранд. 

Достатъчно е да обърнете внимание на закона за хазарта, за да откриете, че предоставеният лиценз за опериране на територията на страната не позволява разпространяването на лични данни, продаването им и предоставянето им на трети лица. Единствената причина, поради която един бранд събира тези данни е, че така може да подобрява своите условия и да спазва закона, който гласи, че всеки един клиент трябва да е на минимум 18-годишна възраст, за да може да използва услугите. При всички останали случаи ще открием, че работят всички закони за защита на личните данни, както и европейските GDPR. 

Какво точно представлява верифицирането на профила? След като попълните всички основни изисквания за създаването на профила, букмейкърът ще поиска да потвърдите своята самоличност. За целта се изпраща снимка на личен документ, като най-често препоръчваме да обърнете внимание на факта, че при регистрация е хубаво да използвате същите данни, които са посочени и в документа. 

При несъответствие ще забележим, че този оператор е готов да спре веднага профила, да премахне сметката и дори не е задължен да прави каквито и да било предупреждения. Нито един букмейкър няма да партнира с клиент, който рано или късно не верифицира сметката си, а понякога можем да открием, че оператора въвежда мерки за сигурност, особено ако се изплащат суми в по-големи размери. 

Верификацията няма да ощети нито един клиент, все пак не трябва да забравяме, че броят на изтеклите данни през последните години от букмейкър са: 0. За сметка на това ще открием, че броят на изтеклите данни от социалните мрежи е в пъти по-висок. И докато сме на темата за социалните мрежи, трябва да знаете, че този бранд поддържа тази идея. Например ако препоръчате букмейкъра на свой приятел и той направи регистрация, очевидно вие сте отговорни за тази реклама, следователно ще получите бонус за препоръката. Преди години същият бранд дори беше заявил, че ако се покани определен брой от спортни фенове, той организира частен спортен бетинг в турнир, където победителят ще се радва и на голяма награда. 

Всичко това е само една от приятните възможности, които стават активни веднага след верификация. И приемете, че това е една от задължителните стъпки, защото само така може да се потвърди самоличността на клиента. Би трябвало да се притеснявате, ако даден бранд не изисква подобна стъпка, тогава може да се притеснявате за наличието и използването на законови разпоредби, което може да се смята за проблем. 

Верификацията е просто още една стъпка, с която защитавате вашия профил, особено след като не живеем в най-приятелската интернет атмосфера. Да изпратите снимка на личен документ няма да е особен проблем, особено след като днес всеки един потребител е дигитално ориентиран, а рисковете са нулеви, особено след като дори връзката е подсигурена със SSL сертификат. 

Все пак трябва да напомним, че говорим за регистрация в бетинг компания. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! По тази причина напомняме, че не се дават сигурни или гарантирани печалби, а само шанс за такива. Винаги има риск от загуба, следователно не очаквайте да подобрите финансовия си статус за един ден или да забогатеете, това е много грешно впечатление. Запознайте се с тази секция в платформата, преди да играете безразсъдно.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки