Индзаги: Наложихме пълна доминация

"Лошото е, че водихме само с един гол до края", заяви той

Индзаги: Наложихме пълна доминация

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги поздрави футболистите си за победата над Милан (1:0). Той беше категоричен, че “нерадзурите” тотално са надиграли съперника, въпреки че успехът не беше толкова убедителен, колкото в сблъсъка за Суперкупата на Италия наскоро.

“Без съмнение, представихме се отлично. Поздравявам момчетата. Всички бяха амбицирани и концентрирани. Доминирахме изцяло. Да спечелим две дербита на Милано за 20 дни е нещо, което искахме да споделим с феновете ни. Сега сме още по-уверени, още повече след като Лукаку и Брозович са възстановени. Но дори в тяхно отсъствие успяхме да се класираме за елиминациите в Шампионската лига, на полуфинал за Купата на Италия и сме втори в Серия “А”, коментира Индзаги. “Очакваше се, че Милан може да излезе с различна тактическа постройка, но аз се бях концентрирал върху моя отбор. Играхме много добре срещу Аталанта в събота, след което повторих на футболистите, че всичко зависи от тяхната настройка. Лаутаро поддържа невероятно ниво в последната година. Заради контузиите на Лукаку и Корея нямах възможност да му давам почивка. Не трябва обаче да говорим само за него, защото днес беше удоволствие да се наблюдава целия отбор”, продължи наставникът на Интер.

“Единственото негативно е, че независимо от превъзходството ни, водехме само с един гол до самия край. Трябваше да сме по-прецизни при завършека на атаките. Имаме 43 точки, а можеха да са и малко повече. Трябва да продължим да играем по същия начин и да се опитаме да стигнем до края във всички турнири. Да не забравяме, че през октомври бяхме на 9-о място, а оттогава спечелихме 10 от 13 мача”, каза още Индзаги.

 

Германската лига спря процеса по продажба на ТВ правата

Вижте защо

Алегри: Реал или Байерн ще спечелят Шампионската лига

Треньорът на Ювентус заяви фаворитите си за трофея

Милан вече преговаря с Лопетеги

Испанският специалист може да наследи Стефано Пиоли начело

Сериозни промени във ФА Къп догодина

Вижте какви са измененията в правилата

Агентът на Нагелсман призна за преговори с Байерн Мюнхен

Специалистът е близо до завръщане на "Алианц Арена"

Лапорта привиква Шави на среща след Ел Класико

Ръководството на клуба иска да разбере окончателното решение на треньора

Рома задържа Де Роси и през следващия сезон

Наставникът на "вълците" записва впечатляващи резултати тази пролет

Леао вярва в обрата над Рома в Лига Европа

Звездата на Милан заяви, че е намерил радостта да се справя добре

Артета: Не мога да намеря правилните думи

Мениджърът на Арсенал беше много разочарован от отпадането в ШЛ

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки